marți, 31 ianuarie 2012

Demachiant Byphasse vs. L'oreal

Dupa cum spune si titlul, astazi voi vorbi pe scurt despre doua demachiante diferite: Byphasse si L'oreal.

Incep cu Byphasse, pe care l-am primit de la Lucia si careia ii multumesc pentru gest:*


                         Acest demachiant mi-a atras atentia inca de cand am citit pe diferite bloguri, avand in vedere cantitatea sa si pretul avantajos.
Sunt foarte multumita de el, si au trecut aproape 5 luni de cand il folosesc in fiecare zi de 2 ori, si ma pot lauda ca mai am mai bine de jumatate de bidonas.Deci este spornic!

Lista de ingrediente mi se pare in mare parte ok, desi am vazut si cateva mai iritante, dar mie nu mi-au provocat nici o reactie, plus ca poate fi folosit pentru toate tipurile de ten.

Consistenta este ok, nici prea solida, nici prea lichida incat sa o ia la fuga de pe discheta.
Dozarea se face foarte usor, pentru ca vine dotat cu o pompita ce mi-a permis sa pun exact cantitatea dorita, fara sa irosesc prea mult.

Imi demachiaja usor si repede machiajul, chiar si rimelul pe care il aplic in n* straturi din obisnuinta (nu va speriati, pentru ca sunt atenta ca totul sa se aplice usor si sa nu arate grosolan).

Mirosul este foarte subtil si placut, perfect pentru un demachiant.Demachiantul L'oreal
Cred ca la acest demachiant nu pot face o lista cu avantaje, pentru ca prea mi-a fost prieten, si va voi argumenta de ce.

De obicei, folosesc in machiajul zilnic tus.Acest L'oreal de la care aveam totusi cateva asteptari, imi intinde tusul pana pe obraz.Nu stiu daca este din cauza puterii de dizolvare a machiajului, sau felul cum m-am folosit eu de el si de discheta, dar de fiecare data reuseam sa ma pictez la propriu pe toata fata de negrul tusului.
Asta nu ar fi fost o problema, daca nu s-ar fi depus in spatiile liniilor fine.Si asa trebuia sa mai aplic o cantitate si sa continui sa imi agresez fata ca acestea sa iasa si sa nu murdaresc lenjeria.

Un alt aspect ce m-a enervat la culme este consistenta.
Ca si in cazul celui de mai sus, este ok, DAR!!!...de ce in locul de iesire, devine gelatinos si cleios?!
Initial am crezut ca este din cauza ca nu am inchis bine capacelul si contactul prelungit cu aerul, a facut aceasta schimbare.Dar nu a fost asa, pentru ca si in interiorul bidonasului, lucrurile stateau la fel.
Dar asta nu m-a descurajat sa il folosesc, ci sa il agit inainte de fiecare utilizare.
Si lucrurile tot nu s-au schimbat.
Apoi am mai avut probleme cu usturimile pe care mi le dadea la ochi, si roseata provocata.

Am ramas foarte trista sa observ ca un demachiant de la care aveam asteptari mari, m-a dezamagit, in timp ce unul ieftin, si-a facut treaba de o mie de ori mai bine.
Mi-am luat si in calcul faptul ca tenul meu ar fi problematic, si ca ceva din lista de ingrediente nu vrea sa ma ajute.

Despre miros, nu pot spune foarte multe, pentru ca este ok, cu o usoara tenta de produs farmaceutic (asta este in mintea mea).
In concluzie, voi recumpara demachiantul Byphasse pentru ca este perfect pentru mine.
Voi incerca totusi si altele din gama L'oreal pentru ca raman deschisa provocarilor :)


Mentionez ca demachiantul Byphasse mi-a fost oferit de catre Lucia (ColourfulBazaar), iar cel L'oreal a fost cumparat de mine.
Parera imi apartine in totalitate si se refera strict la nevoile si problemele tenului meu, asa ca
. luati in considerare faptul ca tenul meu este  diferit de al vostru si astfel este posibil ca cele doua sa se comporte altfel pe voi.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu