vineri, 26 aprilie 2013

Foto video nunta Bucuresti

Vara se apropie cu pasi rapizi si scurti, si aduce odata cu ea nu numai caldura mult asteptata dar totusi insuportabila in unele momente, ci si caldura sufleteasca si acel moment ce aprinde scanteia din sufletele noastre, in care obtinem curajul de a merge mai departe si a da curs vietii alaturi de partenerul de viata. 

Sezonul nuntilor bate la usa fiecarui indragostit care simte ca trebuie sa se apropie cu mult mai mult de persoana iubita fata decat este acum.
Pregatirile pentru mai important moment din viata noastra, ne ocupa mult timp, si desigur , est eo munca adevarata pentru cei doi miri, dar si pentru membrii familiei.

Dupa ce pasul cel mare a fost facut, incepe "stresul" cel mare, purtat de ambele parti ale cuplului. Cu totii stim ca mireasa nu poti fi decat o data in viata, si tocmai de aceea toate pregatirile trebuie facute cu mare atentie peantru ca marele eveniment sa fie perfect!

Alegerea rochiei de mireasa, a verighetelor, pregatirea invitatiilor si inmanarea acestora  persoanelor asteptate la marele eveniment sunt in prim plan, dar nu e bine sa uitam de
foto video nunta Bucuresti.

Pentru ca magia propriei nuntii sa dainuie pe vecie si sa nu devina un simplu eveniment din viata noastra, consider ca pe langa pastrarea acestuia in inimile noastre, trebuie si imortalizat printr-o fotografie de nunta.

Un fotograf care stie ce face, va surprinde intotdeauna tot ceea ce este mai frumos si mai plin de viata dintr-o nunta in pozele sale. Se spune ca pozele au viata. Ei bine este adevarat, pentru ca un fotograf profesionist stie sa surprinda si sa inchida pe vecie acele momente pline de viata si bucurie, astfel oferindu-ne sansa ca pe viitor sa ne reamintim si sa retraim ceea ce ne este drag si dor. 

http://www.efotografnunta.ro/galerie%20foto.html
Albumul de nunta reprezinta una din cele mai importante obiective ce trebuiesc indeplinite, pentru a putea spune ca nunta a fost perfecta. Fotografiile cu nasii, socrii mari si socrii mici, fratii, verisorii si prietenii mirilor, la fel cum si cele din timpul slujbei bisericesti cat si cele din timpul petrecerii, reprezinta momentele cele mai importante si mai de pret, tocmai de aceea nu trebuie sa lipseasca din album.

Astfel rochia miresei, tortul, si petrecerea de dupa slujba, sunt nimica toata daca nu sunt capturate si pastrate pe vecie intr-un simplu album fotografic, care va trai in paralel cu noi pana la sfarsitul sfarsitului.

5 comentarii:

 1. Da, asa e , fara poze n-am avea amintiri atat de frumoase. Un "pozar" talentat este indispensabil.

  RăspundețiȘtergere
 2. foarte frumos :) la o zi speciala trebuie sa ai o zi de neuitat...nu?

  RăspundețiȘtergere
 3. Superba poza ! Si eu sunt de parere ca fotografiile nu trebuie sa dispara de la nici un eveniment important .

  RăspundețiȘtergere
 4. Marin Maricica4 mai 2013, 19:28

  Nunta ca nunta, treaca mearga, dar daca nu sunt poze, atunci degeaba ai mai facut nunta :D nu?

  RăspundețiȘtergere