miercuri, 19 iunie 2013

Cadouri Selecte

Ce s-ar intampla daca maine, este ziua celui mai bun prieten/prietena si voi ati uitat de asta?
Nu-i asa ca intrati in panica si incercati pe ultima suta de metri sa remediati situatia?
Eu stiu cat este de greu sa tineti pasul cu astfel de activitati mai ales pentru ca mai in fiecare an, uit de ziua de nastere sau de onomastica unor persoane importante din viata mea, si imi este greu sa aleg un cadou perfect cu o zi inainte.De obicei, sunt considerata ca fiind una dintre persoanele care ofera cele mai frumoase atentii.
Mi-am castigat acest statut tocmai pentru ca sunt o buna observatoare, si mai ales, iubesc sa ofer cadouri din inima!Cred ca inainte de orice atentie, iubirea este cea mai importanta, pentru ca degeaba cumparam lucruri pe care stim ca sarbatoritii si le doresc, daca nu le si oferim cu drag, nu-i asa?
Iata astazi, cateva idei de cadouri pe care eu le pastrez in agenda, pentru momentele cand nu voi sti efectiv ce sa ofer, sau cand deja inspiratia nu imi este prietena si ma paraseste.Sunt sigura ca prin lista pe care o voi prezenta astazi, se vor gasi si cateva produse si lucruri, care, se vor ajuta pe oricine, mai ales pentru ca sunt diverse, sunt utile si mai ales, oferite din inima!


O cutie pentru depozitarea bijuteriilor.Poate veti crede ca este un lucru inutil, insa eu nu sunt de aceeasi parere!Orice femeie, pastreaza in dulapiorul lor sau sertarase, diferite bijuterii, aminitir si mici atentii pe care isi doresc sa le pastreze pentru eternitate, si cum altfel decat intr-o cutie deosebita de lemn, os sau argint, gravate sau imprimate cu cele mai frumoase detalii!Sunt sigura ca vor fi pe placut oricarei fashionisste si nu vor refuza o astfel de atentie, ba chiar vor si recunoascatoare!

Pozele de familie merita sa fie puse cat mai la vedere, si la loc de cinste!Ramele foto si cutiile speciale pentru depozitare vor fi perfecte pentru cei pasionati de fotografie si care pretuiesc amintirile pastrate in imagini..


Si acum, urmeaza partea mea preferata!Accesoriile pentru birou!
Tatal meu munceste foarte mult intr-un birou, si de-a lungul anilor, mi-a fost destul de greu sa gasesc un obiect care sa ii fie in acelasi timp util dar si pe plac.Initial, am pornit cu o rama foto alaturi de poza cu toti membrii familiei, insa acum, m-am gandit la un patefon si la un recipient aurit pentru pastrarea vinului.Da, este un cadou mai special, si cred ca se potriveste lui.Iubeste vinurile de calitate, muzica veche, si aceste atentii sunt cu mult deosebite!

Cele doua vase sunt insa preferatele mele, si sper ca mi le voi face cadou de ziua mea!In prima mi-ar placea sa imi pastrez bomboanele si dulciurile!Nu-i asa ca este foarte frumos pictat si detaliile sunt superbe?

Mereu am fost de parere ca un cadou trebuie sa fie unul special.Ceva ce  nu este usor de gasit, care va atrage privirile oricui si mai ales, sa fie Cadouri Selecte!
Atunci cand nu aveti timp la dispozitie pentru cutreierat magazinele, site-ul Cadouri Selecte este locul unde veti gasi cele mai atractive oferte si idei pentru ca atentiile voastre sa fie de neuintat spre incantarea sarbatoritului.

Prindeti acum ofertele speciale din magazinul online Cadouri selecte cu un singur click aici!

Un comentariu: