miercuri, 26 iunie 2013

Demachiant No7 Review

In urma cu ceva timp am castigat un set de mini produse No7 si daca nu intrat in folder cred ca as fi uitat sa va povestesc depsre ele prea recent.Adevarul este ca nici nu prea le-am folosit in mod constant (ma refer la cele doua creme) pentru ca am vrut sa termin mai intai crema deja inceputa altfel riscam sa o arunc pentru ca deja mai am inca 2 incepute care isi asteapta "sfarsitul".

Setul de mini produse contine un demachiat, o crema de zi si o crema de noapte insa va voi vorbi pe scurt astazi despre demachiat pentru ca l-am si dat gata!


Recunosc, eu nu am mai folosit produsele No7!
Nici nu stiam cum miros, cum sa le aleg si acest kit consider ca este perfect pentru cele asa mai ca mine, adica indecise atunci cand pornesc la cumparaturi de cosmetice.

Demachiantul cosider ca este unul ok.Nu are nimic in special si cred ca m-as putea lipsi de el din rutina de ingrijire, avand in vedere ca am alte variante mai ieftine si bune din punct de vedere al calitatii.

Indeparteaza machiajul cu usurinta, insa nu ma pot pronunta asupra produselor rezistente la apa, pentru ca nu le folosesc.

Parfumul demachianului acesta, este si nu prea este...nu stiu cum sa va spun, insa nu simt nimic atunci cand il aplic pe piele.Are doar acel miros specific cremelor cu glicerina si cam atat.Nu este dulce si nu perista pe piele, desi chiar mi-ar fi placut sa fie putin mai pronuntat.
In rest, nu cred ca mai am ce sa spun despre el.Este ok, insa nu cred ca il voi achizitiona pentru ca asa cum v-am spus si mai sus, sunt mai multumita de unul de la Cosmetic Plant mult mai ieftin si cu un parfum subtil si placut.

Dragilor, voi ati incercat produsele No7?Care dintre ele v-au placut?

2 comentarii:

 1. Chiar nu am folosit produse No7 pana acum, desi sunt curioasa de unele

  RăspundețiȘtergere
 2. Your blog looks nice!
  You should write english too, so I can read :)
  love
  www.norhill.de

  RăspundețiȘtergere