joi, 6 iunie 2013

Sfaturi pentru mamici si burtici

In urma cu ceva timp, v-am prezentat cateva detalii cu privire la sarcina si starea de graviditate a femeii, si ma tot gandeam daca am facut bine ca am inceput sa scriu despre aceste lucruri pe blog.Concluzia mea a fost ca da, pentru ca este foarte important ca femeie, sa stiu totul despre corpul meu, si nu neaparat doar eu.
Faptul ca sunt studenta la medicina, m-a impulsionat sa realizez astfel de postari, pentru ca nu se stie niciodata cand cititoarele blogului meu vor avea nevoie de sfaturi si de documentari in acest domeniu, si cred ca pot face ceva in acest sens.Nu numai ca voi da mai departe din invataturile mele si voua, insa in acest mod voi persevera in domeniu si voi castiga noi cunostinte.

Pentru tinerele mamici, aparitia bebelusului este o provocare.De cele mai multe ori nu au pe nimeni alaturi pentru a le initia in aceasta noua viata si a le oferi sprijinul necesar, si acest lucru poate fi uneori coplesitor.
Nu spun ca restul mamicilor si soacrele nu ar fi persoane de incredere a caror sfaturi ar fi bune, insa niciodata nu ne putem baza doar pe spusele celor din jur, pentru ca fiecare bebelus este diferit, asa ca internetul si sfaturile specialistilor in domeniu.

www.sarcinapesaptamani.ro ajuta proaspetele si viitoarele mamici sa fie mereu in contact cu noutatile si ofera solutii pentru rezolvarea dilemelor si problemelor intampinate pe parcursul cresterii unui copil.
A nu sti nu este o rusine!Pe parcursul perioadei de sarcina, veti invata cum sa fiti atente, cum sa fiti cumpatate, veti invata ce e iubirea pentru copilul vostru.Nimeni nu se naste invatat, insa atunci cand suntem la zi cu noutatile, totul este mai usor.

De exemplu, stiati ca exista centura pentru sustinerea burticii atunci cand sarcina inainteaza si devine prea grea si obositoare pentru coloana vertebrala a mamei?Eu am aflat recent despre acest dispozitiv, si cred ca este un lucru ce nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa in care este o femei gravida.Centura va ajuta corpul sa se sprijine corect, si va face ca durerile provocate de greutatea fatului din burta sa fie mult mai mici.

Dar despre substantele importante ce trebuie luate pe parcursul sarcinii, sau de temerile barbatilor atunci cand bebelusul este pe drum stiati?Daca nu, va invit sa descoperiti toate aceste lucruri intrand pe site-ul www.sarcinapesaptamani.ro pentru o lectura placuta si o documentare corecta despre toate lucrurile importante din viata de zi cu zi a mamei si a bebelusului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu