luni, 1 iulie 2013

Aparatura foto

Prima mea camera foto si video am primit-o la varsta de 16 ani, cand parintii mei au decis ca este momentul sa inlocuim aparatul de fotografiat vechi cu unul nou, digital, pentru o calitatea a pozelor vizibil mai buna.
De ce mi l-a dat in special mie si nu fratelui meu?Pentru ca am iubit desenul, natura si mereu puteam surprinde unele detalii doar privind in ansamblu insa si-au dorit ca talentul meu sa fie cultivat iar eu sa perseverez in arta fotografiei.

Aparatul tin minte ca era mic si gri, foarte simpatic si potrivit pentru orice fata de varsta mea.
Era un Sony si a fost foarte bun pentru nevoile mele.Cu el am surprins primele zile de viata a celui mai scump verisor din lume, primii lui pasi, o nunta importanta in familie si aniversari pline de fericire si emotie cu toti membrii familiei.Insa ca de obicei, bucuria mea nu a durat mult!
In tabara de vara din vacanta anului urmator, mama mea a hotarat ca aparatul va fi imprumutat fratelui meu pentru a putea poza toate frumusetile naturii si "excursionistii" si activitatile la care avea sa participe cu ai lui colegi de clasa.Am fost foarte suparata, mai mult pentru ca fratele meu este neindemanatec si nu ofera mare atentie lucrurilor si am fost foarte speriata ca ceva rau se va intampla cu aparatul meu si asa a si fost!
Chiar in prima lor iesire de munte, a reusit sa se impiedice de o greanga, sa se rostogoleasca la vale si sa faca praf aparatul foto care era prin in husa de bareta ghizdanului pentru a-l tine la indemana.
Din fericire am reusit sa salvam cardul si sa luam toate datele inregistrate pana in acel moment, insa display-ul si soft-ul au fost grav afectate si nici o interventie nu l-a mai putut salva, iar eu am plans o saptamana de suparare.

Apoi in anii urmatori, de majorat, atat fratele meu, care si-a strans banutii din alocatie si parintii mei, au complotat si au luat un nou aparat pentru a-l inlocui pe cel distrus.Din pacate, ei nu au fost mari cunoscatori ai aparaturilor si a gadget-urilor, si ce mi-au ales a fost cu mult inferior aparatului anterior.
Dovada stau pozele de la outfit-ul de zilele trecute prezentat pe blog!Faptul ca nici doamna care vindea in magazin nu a stiut sa ofere multe detalii cu privire la aparatul foto perfect pentru familie si pretul mic al acestuia, l-a convins pe tatal meu sa il cumpere fara sa se gandeasca la detaliile care vor face diferenta intre pozele bune si cele rele.

Acum este cu mult mai usor sa aflam detalii despre produsele pe care le vom cumpara sau pe care le dorim pentru ca imaginile noastre sa fie proiectate peste nivelul asteptarilor noastre.Este foarte important sa cerem si parerea unui specialist atunci cand dorim sa fim corect informati si sa ne alegem aparatul fotografiat perfect nevoilor, asa ca http://sonyax2000.ro/ ar trebui sa fie de mare ajutor tuturor celor care isi cauta gadgetul preferat.

2 comentarii:

  1. Si aparatul meu e un pic paralel cu tehnologia, dar cel putin face poze :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uf, al meu cred ca e stricat sau are undeva o buba pentru ca nu reusesc sa ii dau de cap.Din pacate nu este cumparat de aici si nu il pot duce la reparatie in garantie :(

      Ștergere