joi, 25 iulie 2013

Cateva vorbe despre fixativul Laca Babaria

Voi ce faceti fetelor atunci cand aveti nevoie de o coafura lejera si care totusi trebuie sa reziste un timp indelungat?Folositi fixativ?Eu da, insa rar.Urasc fixativul din doua motive: 1.pentru ca imi incurca parul excesiv si 2.atunci cand incep sa ma spal pe cap, pentru a clati fixativul, acesta ingreuneaza patrunderea apei in cuticula parului.Nici nu vreau sa imi aduc aminte ce greu mi-a fost intr-un an sa ma spal la cap dupa o tona de fixativ turnat de o coafeza mai neexperimentata...

Astazi o trecere rapida in "revista" a fixativului Laca de la Babaria pe care l-am inclus in ultima mea comanda de pe site-ul Aoro, mai mult din curiozitate si nu necesitate.

M-a atras in mod special faptul ca este intr-o cantitate mica, si poate fi purtat cu usurinta in bagajul de vacanta fara a ocupa spatiu mult in geanta de cosmetice.

Este si spornic si abia astept sa il iau cu mine zilele urmatoare in excursie pentru a da un strop de luciu parului si fixarea necesara.

Deocamdata va pot spune ca este un produs ok, fixeaza in parametri optimi coafurile simple, si miroase binisor, si desigur, parfumul este caracteristic produselor de acest gen.

Voi ce fixativ folosit cel mai des fetelor, si care va place cel mai mutl?

Un comentariu:

  1. Este pentru prima data cand aud de el.Eu folosesc Intesa. Atat spuma cat si fixativ.

    RăspundețiȘtergere