joi, 18 iulie 2013

Probleme cu masina?

Ce ar fi mai rau sa patesti intr-o vacanta, in afara de a ramane lefter?!Sa ti se strice masina!
SI da, am patit-o de mult ori si cum sunt foarte panicoasa chiar si cand am un barbat langa mine, probleme de acest gen ma baga in adevarate peripetii si incep sa imi imaginez fel de fel de intamplari mai rele!
Ultima intamplare de acest gen s-a gasit sa ma loveasca fix cand eram pregatiti sa iesim din vama in drumul nostru spre Belgia.Buuun, pregatim noi actele ne legitimam etc, si deodata bum!Un zgomot urat de tot se aude din inauntrul masinii!A fost ca si cand ceva s-a spart si initial am crezut ca s-a stricat ecranul tabletelor din portbagaj sau ecranul LCD am fratelui meu pe care trebuia sa il ducem acolo pentru cadoul de ziua lui dar sunetul a dovedit a fi ceva mult mai rau.Atat mi-a trebuit pentru a intra in panica si imediat ce am fost ajutate (da, eram doar 3 femei in masina si toate nepricepute) sa dam deoparte masina din rand, am aflat cu tristete ca ni s-a rupt un arc si inca doua componente au fost avariate din cauza rupturii.
Din pacate nu este prima oara cand patim asta, insa nu la aceasta masina care e de altfel nou nouta si nu stim care a fost cauza.Noroc de faptul ca suntem totusi intr-un loc aflat in tara si in care se vorbeste limba noastra pentru ca nu stiu ce am fi facut daca eram dincolo de la Romania!
Inca din copilarie am avut o mare temere fata de masini si nici nu m-am priceput la chestiile de acest gen si am preferat sa ma tin deoparte de ele.Putin cam rau pentru ca uneori este bine sa stim macar doua-trei lucruri elementare despre modalitatile de functionare ale unei masini dar si cateva despre componentele sale tocmai pentru a preveni orice incident sau pentru a rezolva in timp util orice incovenient.Daca ar fi dupa mine as merge cu mecanicul numai dupa mine pentru ca nu ma pricep si pace!

Am apelat la primul service auto Arad disponibil pentru a ne rezolva problemele si dupa ce totul a fost rezolvat ne-am pornit la drum prevazatoare insa cu o mare teama!Atunci cand nu ai langa tine persoane specializate pentru problemele cu autoturismele si nici un barbat, ne simtim usor pierdute.Acum desigur, nu toate dintre noi suntem asa...
Este important ca personalul oricarui service auto sa fie serviabili si cat se poate promti dar si intelegatori cu oricare dintre clienti, fie ei profesionisti sau soferi incepatori.Serviciile sale nu numai ca vor si rasplatite pe masura, insa si eu ca si client voi fi multumita de ei si voi mai apela si cu alte dati la ei.Cam asa se intampla si astazi cand orice s-ar intamplat si indiferent de problema, service-ul la care apelez este cel care mi-a oferit cele mai bune alternative si cele mai bune informatii, pentru ca pana la urma, un mecanic bine informat si care explica pe intelesul tuturor este mai important decat orice!Eu sunt genul de persoana care doreste sa interactioneze cu cei care se ocupa de bunurile mele indiferent de valoarea acestora.

Un comentariu:

  1. mie nu imi e frica atat de tare de faptul in sine , ca se strica masina , ci de mecanicii din orice service din tara . din pacate nu toti sunt cinstiti , si mai ales cand esti femeie si nepriceputa in ale masinilor .. te trezesti ca-ti schimba toate piesele masinii si doar cele defecte nu . mie mi s-a stricat masina acum 3 luni , si eram destul de departe de casa , am preferat sa o aduc pe platforma si sa o duc la un service de langa orasul meu , si sa poata fi si tatal meu de fata pentru ca el se pricepe si in felul asta problema se rezolva cu adevarat

    RăspundețiȘtergere