joi, 12 septembrie 2013

Bio-Trade Giveaway

Dragilor, sper ca nu ati uitat de concursurile aniversare pregatite pentru voi!
Dupa cum stiti, eu sunt o mare fana a produselor naaturale si mai ales a celor cu ingrediente bio atent selectionate pentru ca tenul meu sa fie unul radiant si ingrijit corespunzator.In zilele noastre, atmosfera este incarcata permanent de praf, si o data ajuns pe piele, acesta creeazi mici monstruleti si iritatii care afecteaza nu  numai aspectul fizic, ci si integritatea tenului, asa ca este mai mult decat necesar sa fim atente la rutina noastra de ingrijire.Trebuie sa avem grija sa folosim produse care se potrivesc nevoilor tenului pe care il detinem, pentru ca acesta sa fie tratat corespunzator.

Si pentru ca stiu ca si voi va doriti si voi aceleasi lucruri ca si mine, magazinul online Bio-Trade ofera unei cititoare posibilitatea de a castiga o crema hranitoare Born to Bio cu aloe vera pentru ca tenul sa fie luminos si sanatos.Reguli:

-Dati like paginii de facebook SIS Bio Trade - magazin online www.bio-trade.ro
-Dati like paginii de facebook Enchanted Ana
-Dati SHARE PUBLIC acestei postari care anunta concursul
-Comentariu la postarea care anunta concursul cu "Particip"

Dupa cum puteti observa, regulile sunt simple.Am dorit sa pastrez aceasta modalitate de inscriere pentru a fi totul mai usor pentru voi si pentru a va inscrie in numar cat mai mare.
Durata desfasurarii concursului: 5 Septembrie- 26 Septembrie

MENTIUNI:

1.Va fi un singur premiu.
2.Dupa terminarea concursului, imi voi acorda un termen de 72 de ore pentru realizarea listelor de participanti si apoi o voi transmite pentru validare sponsorului.
3. Extragerea se va realiza cu ajutorul lui Random.org sau a oricarui alt site functional in acel moment.
4.Nu accept decat datele de contact ce vin direct de la castigatori asa ca va rog sa fiti pe faza si sa nu rugati alte persoane sa le revendice pentru voi.
5.Daca dupa 72 de ore de la afisarea numelui castigator nu voi primi nici un semn de la acesta, voi reface extragerea.Nu voi accepta nici un comentariu in acest sens.
6.Premiul va fi trimis de mine prin intermediul Postei Romane.

Acestea fiind spuse, va invit pe pagina de facebook Enchanted Ana la concurs si va doresc mult succes!

INSCRIERILE SE FAC AICI!