joi, 5 septembrie 2013

Review: Rimel Wild Mega Volume by Max Factor

De cateva zile tot exclam: l-am gasit!Daaaa, am gasit rimelul perfect dupa care tot plangeam atat timp, si in sfarsit cautarile mele au luat sfarsit.Este vorba despre rimelul de la Max Factor Wild Mega Volume pe care il folosesc zilnic de cand l-am primit si asa voi face si in continuare!


Dupa ce l-am testat, si l-am tot incercat zile la rand, cred ca mi-am dat seama si unde a fost problema cu celelalte rimeluri incercate.Pensula a reprezentat elementul care face diferenta si nu stiu cum de nu mi-am dat seama pana acum!Dupa ce am tot rascolit trusa de farduri si raftul de cosmetice, mi-am dat seama ca dintre toate rimelurile mele, doar doua se ridica la nivelul asteptarilor mele (acesta si unul de la Oriflame) si au in comun forma pensulei. Dupa cum puteti observa, rimelul Wild de la Max Factor este usor ondulata (nu gasesc un alt cuvant pentru a o descrie cu exactitate) si are perisorii foarte desi. Ajuta foarte mult acest lucru la despartirea genelor si la o mai buna definire a acestora.Faptul ca nu sunt incarcate inutil de produs in timpul utilizarii ma face sa iubesc si mai mult acest produs, insa volumul ramane descoperirea anului!
Genele mele nu au fost nicicand mai frumoase si pline ca acum! Dintr-un singur strat, reusesc sa obtin volumul dorit, gene separate si alungire. Ati putea spune ca aceste cuvinte sunt exagerate sau ca acest produs poate nu se deosebeste cu mult de altele, insa sincer va spun ca este altfel si ca da, micile detalii precum forma pensulei fac diferenta!Eu sunt foarte incantata de acest rimel si il voi cumpara cu prima ocazie pentru a-l avea in trusa de machiaj mereu.

Voi ce spuneti fetelor?Ati incercat produsele Max Factor?
Daca nu, va invit la giveaway-ul pornit pe facebook aici pentru a va inscrie si puteti castiga acest rimel impreuna cu un CC Cream Max Factor.

Un comentariu: