marți, 12 noiembrie 2013

Review-Gel de dus Palmolive

Luna aceasta am cam dat-o in bara cu banii!Am cheltuit cam prea mult pe geluri de dus si pe cosmetice, insa va spun sincer ca toate erau la reducere si ca pot spune ca am facut intr-un fel sau altul o investitie pe termen lung, sau asa vreau sa cred :)

Mi-am achizitionat intr-o singura zi 5 geluri de dus, si de parca nu era de ajuns, tot in aceeasi zi mi-am primit si comanda de la Avon, si asa mi-am alimentat eu obsesia pentru produse de ingrijire personala.

Primul la review este gelul de dus de la Palmolive Naturals cu miere.
L-am cumparat la reducere si am facut o afacere pe cinste!Am dat in jur de 13 lei cred, iar cantitatea de 750 de ml este mai mult decat suficienta!Cred ca imi va ajunge aproape pana la sfarsitul anului sau de ce nu mai mult decat atat.

Este un produs de o consistenta potrivita, si care este bogat in spuma.Imi place ca nu se risipeste inutil mult produs la dus, si ca sapuneste bine de tot intreg corpul.Zau ca este un gel de dus spornic!
Iar parfumul este subtil si dulceag, si parfumeaza placut intreaga baie.

Este foarte bland cu pielea si nu ace obiecta impotriva lui!Perfect pentru aceste zile friguroase cand imi doresc un parfum mai dulce si usor specific produselor de Craciun.Desigur ca mi-am achizitionat si un gel de dus cu aroma de scortisoara, ca doar nu era sa trec peste prudusele pentru sarbatorile de iarna!

Produsele Palmolive imi plac in mare parte.Am achizitionat o data cu acest gel de dus, inca unul insa dintr-o alta gama pe care efectiv in ador!Are un parfum divin care ma binedispune si ma rasfata ca o regina :)
Veti afla curand este ce este vorba intr-un viitor review, insa pana atunci astept sa imi spuneti daca voi folositi produsele Palmolive si care sunt preferatele voastre.
Pupici!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu