marți, 25 martie 2014

Review: Get Ready! by Adidas

Am de ceva timp in Iasi supermarket-ul Auchan dar zau ca nu imi dau seama de ce l-am tot ocolit pana acum!Aproape in fiecare saptamana fac o plimbare mai lunga prin Palas, dar in market o singura daca am intrat si atunci pe fuga asa ca nu i-am acordat mare importanta, pana ieri!
O colega a tot insistat sa trecem pe acolo sa isi cumpere legume congelate, si am zis ca daca tot e in drumul nostru de ce nu?Va spun sincer ca am ramas uimita de preturile mici la unele alimente dar si de cele de la produsele cosmetice.Adidas este firma mea preferata cand vine vorba de ape de toaleta usoare pentru orice moment al zilei, si cand la raft am vazut pretul de 9 lei pentru fiecare sticluta, am ramas precum hipnotizata!

Am plecat insa doar cu aceasta varianta Get Ready! deoarece nu am rezistat tentatiei de a nu lua si eu cateva legume, pentru ca de obicei le gaseam la pachete foarte mici in gramaj in Kaufland la preturi destul de mari zic eu avand in vedere cantitatea, asa ca daca aceastea erau la vrac si de toate sortimentele nu am putut sa raman indiferenta, si am ales mai multe sortimente cat sa incerc in fiecare seara ceva nou.
Si cum ziceam, Adidas chiar mi-a incantat toata vara trecuta cu variantele pe albastru si verde (deloc similare la arome) asa ca Get Ready! mi-a placut si nu prea. Este pentru mine o apa de toaleta putin cam prea dulce, cu o aroma prea fructata si copilareasca.Aduce usor a zmeura si da impresia purtarii unui parfum extrem de ieftin (defapt asa si este, insa din partea lor aveam alte asteptari). Il port insa in zilele in care nu sunt obligata sa port ceva luxuriant, si de obicei in serile in care ma plimb cu prietenele sau cand ies la magazin si chestii de acest gen, in care nu trebuie sa ma imbrac elegant sau sa port un parfum intens. Avand insa in vedere pretul sau si cantitatea generoasa si spornica, as zice ca este o investitie super ok.Am de gand ca in aceasta saptamana sa imi achizitionez si restul de parfumuri ce se regaseau la acest pret pentru a completa colectia dar si pentru a face un stoc generos pentru la vara cand nu voi suporta orice fel de parfum.

Voi ce parere aveti fetelor de apele de toaleta de la Adidas?
Ce arome si game imi recomandati?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu