joi, 22 mai 2014

Goodbye Stress by Nivea

Nu sunt genul de persoana care sa creada ca un simplu gel de dus te poate destresa.Consider ca mixul de ingrediente ale unui produs cosmetic are cel mult o putere de a stimula simturile si de a influenta cumpararea acestuia, dar nimic mai mult.

La gelul de dus de la Nivea m-a atras initial ambalajul.M-a vrajit din prima, si abia mai apoi faptul ca se prezinta ca o crema de baie foarte hidratanta si relaxanta.

L-am achitizionat la pretul de 17 lei si consider ca este un gel de dus potrivit pentru orice tip de piele, fiind foarte bland, si nu detine un parfum intens care sa irite persoanele ce au probleme cu acestea.As putea afirma ca este chiar foarte slab, si nici nu se impregneaza pe piele astfel ca tusele de lavanda si miere nici nu se simt atunci cand este folosit.

Spuma este bogata, foarte fina, dar nu am simtit ca pielea sa fie foarte bine hranita de acesta desi este o crema pentru dus, astfel ca nu il voi mai cumpara pe viitor.In general gama de produse de la Nivea mi s-a parut a fi simpla, si nu m-a impresionat pana acum cu nimic in special si din acest motiv nu se prea numara printre marcile mele preferate pentru ingrijirea corpului.

Nu as putea sa va spun ca este un produs exceptional care merita incercat, insa este ok mai ales pentru persoanele care nu agreeaza parfumurile intense si doresc un dus rapid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu