joi, 22 mai 2014

Mutari

Traim intr-o lume care se afla in permanenta miscare. Nimeni nu sta pe loc, cu totii suntem intr-o constanta stare de miscare dintr-un loc in altul, pe distante mici sau enorm de mari. Astfel cel mai mare ajutor pe care il putem primi sunt obiectele care ne ajuta sa ne mobilizam pe distante usor sau greu de parcurs. Eu personal prefer bicicleta sau chiar mersul pe jos atunci cand este nevoie sa ajung intr-un anumit punct care nu necesita un consum de energie foarte mare. Insa ce ne facem atunci cand destinatia finala este fixata intr-un punct greu de ajuns?

In acel moment intervin automobilele. Desi avansate dar nu destul cat sa satisfaca atat omul cat si mediul inconjurator, automobilele au devenit un bun aproape indispensabil vietii. In aceasta categorie se incadreaza de asemenea si aeronavele si in acelasi timp si cele navale.

Atunci cand ne mutam sau lucram intr-un mediu care necesita mutarea sau expedierea unei mase de bunuri de amploare, avem nevoie de o posibilitate cat mai ieftina si rapida de transport orice Cluj. Personal pentru mine cea mai fiabila este masina personala sau o dubita inchiriata. Marfurile aflate intr-o cantitate poate chiar industriala, nu mai reprezinta o problema pentru masini, aici intervenind carierele industriale navale; ele fiind incarcate in porturile prestabilite cu ajutorul macaralelor cu diferite containere, cutii din lemn brut sau orice altceva este necesar pentru a putea transporta marfa la locul dorit.

Transportul marfurilor a avansat foarte mult, acesta reprezentand la ora actuala una dintre cele mai profitabile afaceri de pe piata mondiala. Pentru mine un job foarte interesant desi obositor mi se pare transportul de marfuri realizat de tiristi. Un bun prieten al fratelui meu se afla in pozitia de tirist de aproximativ 2 ani si drept sa spun, atat banii cat si locul de munca este superb! Am vazut fotografiile si tin sa va spun ca locurile pe care le poti vizita ca tirist sunt extraordinare! Cu toate astea, aceste placeri necesita un efort destul de mare. Sa transporti marfa dintr-o tara in alta intr-un anumit timp stabilit este foarte obositor si greu de parcurs.
Pe scurt transportul marfurilor este pe cat de profitabil si placut ochilor pe atat de obositor si greu de realizat in anumite situatii, care desi par simple, complicatiile pot aparea la orice "cotitura de drum".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu