sâmbătă, 7 iunie 2014

Unde ne petreceum weekend-urile?

Ador cand se nimeresc sarbatori in apropierea weekend-urilor astfel vacantele fiind prelungite cu succes inca doua trei zile! In aceasta saptamana am zis ca este ocazia perfecta de a scapa de oras, de a incerca ceva nou si fara sa mai stau pe ganduri, mi-am sunat prietenii, iubitul si am pus la cale o iesire de 5 zile in Parcul Natural Comana pe care il aveam in vizor inca de anul trecut insa rar se intampla ca traseul nostru sa duca in aceea zona.Pasiunea pentru parcurile naturale si excursiile de acest gen mi-au fost inspirate de tatal meu, care nu stiu daca va mai amintiti, dar iubeste sa pescuiasca astfel ca am vizitat numeroase balti si am vazut cele mai frumoase peisaje, fauna deosebit de unica prin unele zone, si pesti care mai de care mai simpatici si colorati! De data aceasta am zis sa iesim din zona de confort, si sa lasam draga noastra Dunare (aproape de altfel de noi si accesibila) pentru ceva nou.


Parcul Natural Comana este situat pe 25.000 hectare in judetul Giurgiu si reprezinta un colt de rai pentru cei dornici de aventura! Iesirile din gradina botanica a Iasiului din weekend cu fetele nici nu se compara cu un parc natural in care poti campa oricand cu prietenii si aprinde un foc de tabara pentru o seara magica.Oricine iubeste natura stie ca nimic nu se compara cu libertatea si aer proaspat din camping si atmosfera plina de voie buna si liniste sufleteasca pe care doar o astfel de excursie ti le poate oferi. Si in plus, Romania noastra este foarte frumoasa si merita descoperita! Atat eu cat si prietenii mei preferam sa petrecem vacantele aici la noi in tara decat in afara, pentru ca avem zone minunate, peisaje de vis si oameni cu suflet bun si nimic nu se compara cu toate acestea, si cand le gasesti pe toate langa tine, ce rost mai are sa pleci?

Eu va recomand din suflet sa porniti in drumetie la noi in tara, sa luati in spate ghiozdanul, veselia ca partener de drum, si sa dati o sansa locurilor de aici, si veti ajunge si voi la concluzia ca avem o tara frumoasa ce merita descoperita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu