sâmbătă, 19 iulie 2014

Cadouri pentru pici

In aceasta luna s-au anuntat multe aniversari in familie. Nu stiu daca v-am mai spus sau nu, insa la mine in perioada verii toate zilele de nastere si onomasticile parca si-au dat intalnire! Dintr-un anumit punct de vedere, pot spune ca este o perioada foarte frumoasa, plina de petreceri, revederi cu persoane dragi pe care nu le-am mai vazut de mult timp, insa si una foarte rea pentru economii! Cadouri peste cadouri, haine noi, bani dati pe motorina si taxi pentru a ajunge mereu la timp... Drumuri pierdute printre rafturile magazinelor, nervi la impachetarea cutiilor si stresul de a le face pe plac sarbatoritilor.

De fiecare data cand trebuie sa pornesc in cautarea cadourilor, am o mare teama! Era o vreme cand imi era foarte usor sa aleg atentii pentru fiecare, dar cand trece un anumit interval de timp, ideile pur si simple se epuizeaza astfel ca imi este din ce in ce mai greu sa nu ma repet cu unele cadouri, sau sa nu aleg ceva inutil ce nu ar fi pe placut nimanui. 

Este foarte greu sa multumesti pe toti si mai ales sa ai grija si la buget in acelasi timp, iar cand luna Iulie iti ocupa toata agenda numai cu petreceri de acest gen, nici o sansa pentru a merge in vacanta mult dorita!
 In cazul adultilor, mereu va fi mai greu de ales un cadou, insa la copii mai scapam! Macar aici sa avem parte de un mic ragaz, pentru ca pe cei mici nu trebuie sa ii impresionam cu aranjamente voluminoase ci doar sa le cumparam multe jucarii copii pentru a le face pe plac! Masini, papusi, animalute, puzzle-uri sau jocuri interactive care sa ii ajute pe micuti sa isi completeze cu usurinta colectia de jucarii! Este mai bine cand sarbatoritii familiei sunt pici, pentru ca pe ei ii putem rasfata in toate felurile dar desigur ca preferatele lor vor ramane intotdeauna jucariile pe care poate le-au zarit pe rafturile magazinelor si nu le-au putut cumpara sau la care au visat de mult timp si parintii nu le-au putut indeplini dorinta. Pentru asta suntem noi, elfii harnicuti care fac pe plac micutilor care au fost cuminti (sau nu) si care au golit farfuriile la masa, daca nu, asta e pentru ca nu e cu suparare! Ei sa se simta bine si sa fie fericiti ca doar zambetul de copil si fericirea lor este sunt cele mai importante lucruri de pe pamant, ori ba?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu