marți, 22 iulie 2014

Relaxare

Visezi la o cada cu hidromasaj? Citeste mai inainte aceste sfaturi de la un tip care se pricepe

Din totdeauna mi-au placut cazile cu hidromasaj. Intr-o baie nimic nu pare mai atragator si mai relaxant decat o cada cu hidromasaj. Sigur ne aducem cu totii aminte de ultima data cand am fost plecati si am vazut la hotel o astfel de cada. Totusi, niciun alt fel de cada nu necesita atata intretinere si ingrijire ca acestea.
Există mai multe tipuri de cazi de baie spa. Unele sunt rotunde, unele sunt pătrate, unele sunt ovale, iar unele sunt dreptunghiulare. Există cazi de sine statatoare , cazi colt si cazi construite pentru două sau mai multe persoane. Opţiunile şi stiluri sunt din belsug.

Sfat: Nu cumpara niciodata o cada nu te-ai aşezat inca Dacă ai de gand sa imparti cada cu partenerul, ambii ar trebui sa va asezati in ea.. Purtati haine confortabile bila cand va asezati in cada sa o probati. Urca în fiecare cada  pe care o iei in considereare. Daca nu-ti place cand stai in cada in showroom, n-o sa-ti placa nici cand o sa fii doar in intimitatea caminului tau.

Sfat: Testeaza. Cele mai multe cazi cu hidromasaj vin cu o pompă de apă, un sistem de duze si un sistem de comanda. Înainte de a instala oricare dintre aceste sisteme sau cada, asiguraţi-vă că le-ati testat mai întâi. Ultimul lucru care ai vrea sa ti se intample este sa afli ca nu ai cumparat sifonul sau ca un jet din sistemul de hidromasaj nu functioneaza.

Sfat: Vorbeste cu constructor sau instalator - e mult mai bine sa ai o cada cu hidromasaj montata de un profesionist.

Sfat: Evita sa cumperi o cada mare daca nu ai la dispozitie un rezervor mare de apa al casei. Daca stai intr-un apartament, o sa ai mai mult de asteptat pana ti se umple o cada mare cu apa. O cada 120x70 o sa se umple imediat.

Sfat: Fa-ti temele inainte de a avea cumpara o cada cu hidromasaj. Intreaba despre diferitele sisteme, despre garantie, si cere-i vanzatorului sa-ti faca o recomandare. Iti dai seama ca el stie cel mai bine ce vinde.Sfat: Unele cazi cu vin cu sisteme de auto-curatare. Sa stii ca auto-curatarea pe aceste cazi poate face unele zgomot serios. Prima data când am auzit zgomotul, m-am cam speriat , am crezut ca e ceva in neregula.

Un comentariu:

  1. Nice. Great place to relax. :)
    rinx
    http://theclosetqueenofandrogyny.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere