luni, 21 iulie 2014

Start la vacanta!

Nu stiu cum se face, dar desi am intrat in vacanta de acum 2 luni, abia incepand de ieri am simtit cu adevarat ca sunt libera sa fac ce vreau, libera de orice treaba si uite cum fara nici un stres mi-am putut planifica distractia! Am asteptat cu sufletul la gura un raspuns important tocmai pentru a putea lua decizia de a pleca sau nu intr-o plimbare pana la munte si cum am si aflat ce avem de facut (eu si prietenul meu) ne-am si pornit pe cautat pe internet informatii cu privire la cele mai bune variante de cazare. Noi pana acum nu am mai fost cazati la hotel la munte, ci am mers la niste prieteni insa ma simt putin rusinata sa le cer sa ne gazduiasca iarasi si iarasi asa ca am ales sa mergem de aceasta data la hotel Gallant in Sibiu pentru ca pana acum pare a fi alegerea cea mai potrivita pentru bugetul nostru dar si din punct de vedere al conditiilor pe care le ofera. Nu am vizitat pana acum Sibiul si suntem foarte incantati de alegerea facuta.

Am ales aceasta zona la recomandarea prietenilor desigur care sunt niste adevarati aventurieri si cunosc foarte bine locurile interesante de vizitat din Romania si nu numai! Am zis ca pentru inceput, Sibiul este alegerea cea mai inspirata si potrivita pentru bugetul nostru si sunt mai mult ca sigura ca ne vom distra pe cinste in acest oras minunat...

Toate ofertele pe care le-am luat pana astazi prin intermediul netului au fost ok. Nu am avut decat o singura data o experienta mai neplacuta insa totul a fost defapt o incurcatura si s-a rezolvat rapid astfel ca nu ne-am speriat si am continuat sa ne cautam si planificam vacantele pe internet prin intermediul site-ului asapteadimensiune.ro unde am gasit numeroase variante ieftine si convenabile pentru un sejur magic petrecut alaturi de persoana iubita! Si chiar daca uneori timpul a fost limitat, noi ne-am bucurat de zilele petrecute impreuna si am descoperit toate secretele oraselor pe care le-am vizitat, venind acasa incarcati de energie, amintiri placute si prietenii noi, pentru ca asa suntem noi, acolo unde mergem, ne deschidem sufletul si plecam mai bogati decat am plecat, cu noi experiente de viata si legaturi cu persoane dragi pentru noi.
Abia astept sa plec din jungla fierbinte a orasului meu si sa ma relaxez de aceasta data intr-un alt mediu...Este o vacanta meritata si mult asteptata asa ca voi profita de toate orele libere pe care le am pentru a descoperi frumusetea Sibiului si a reveni acasa cu forte proaspete!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu