miercuri, 24 septembrie 2014

Mocheta un lux pe care ti-o poti permite

Va place luxul asa-i? Defapt cui nu ii place sa fie rasfatat cu cele mai fine si bune produse si servicii in orice moment al zilei si nu doar in vacante? Eu as dori daca s-ar putea sa locuiesc intr-un castel, dar va dati seama ca visez prea mult, asa ca lasand toate acestea de o parte, oare cum am putea sa ne simtim ca intr-un adevarat palat fara a plati o avere? Vacantele luxoase sunt scumpe, iar bugetul restrans de astazi nu ne mai permit astfel de escapade periodice in orase precum Paris sau Milano, dar asta nu inseamna ca nu putem avea parte de acelasi rasfat si la noi in tara! Din ce in ce mai multe companii de turism isi indruma clientii catre locuri desprinse parca din Rai, iar hotelurile cat si atractiile turistice fac tot posibilul pentru pentru a-si intampina excursionistii cu servicii de cea mai buna calitate. In ultima perioada cazarea in regim hotelier a devenit preferentiala datorita costurilor scazute dar si pentru ca calitatea serviciilor oferite sunt cu mult mai bune fata de pensiunile sau particularii ce isi pun casa la dispozitie. Desigur ca nu este usor sa ridici un hotel si sa faci ca acesta sa fie profitabil doar miscand din degete, ci este necesara o mica atentie pentru detalii si multa munca si rabdare.


Investitiile in ceea ce priveste achizitionarea de produse pentru decorarea unui hotel ca nu sunt deloc ieftine, dar consider ca pentru un rezultat bun si prestigiu, trebuie sa iti asumi totul si sa dai tot ce ai mai bun de la tine si nu numai! De ce sa devii un hotel de mana a doua, vizitat de turisti care nu vor aprecia eforturile tale cand poti foarte bine cu un buget restrans dar cu foarte buna atentie si indrumare sa iti cumperi produse care sa iti faca o buna reclama iar vizitatorii sa te vorbeasca de bine peste tot. Poti incepe cu alegerea unor lenjerii clasice, simple si curate, cu un personal bine instruit, o mocheta de lux ieftina pentru ca toti cei care iti calca pragul sa se simta ca acasa sau mai bine de atat. Calitatea serviciilor pe care o oferi se va observa in numarul turistilor cazati atat in sezonul estival cat si in afara acestuia si cererea mare de locuri pentru cazare pe tot timpul anului.

Se spune ca cei care ne dicteaza necesitatile sunt clientii nostri si este adevarat intr-o oarecare masura!
Este important ca atunci cand pornim intr-o afacere si dorim sa oferim publicului cele mai frumoase momente, sa fim receptivi la cerintele acestora. Reciprocitatea, respectul si atentia pentru detalii vor face ca afacerea ta cat si hotelul pe care ti l-ai deschis sa devina unul dintre locurile cele mai dorite de catre toti turistii care sosesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu