vineri, 26 septembrie 2014

Team up!

Dragii mei, astazi vreau sa vorbim despre un subiect foarte simpatic, dificil dintr-un anumit punct de vedere si cu un mare impact asupra personalitatii noastre. Desi uneori nu ne dam seama, traim inconjurati de oameni care au foarte multe de spus si care ne pot influenta activitatile, deciziile si actiunile de zi cu zi. Fie ca este vorba de partenerul de viata, de colegii de la facultate sau de la serviciu, non stop interactionam cu cei din jur. Dar v-ati gandit vreodata cat de important este sa stim cum sa ne purtam cu acestia pentru a deveni impreuna o echipa de succes? Aici desigur ca ma refer in mod special la cei care lucreaza intr-un domeniu ce necesita implicarea mai multor persoane in realizarea de proiecte si nu numai! Munca in echipa si felul in care ne adaptam situatiilor in care trebuie sa impartim o activitate cu cineva, spune multe despre noi ca si oameni dar si despre abilitatile noastre practice.

In zilele noastre fisa postului nu mai contine doar recomandari cu privire la activitatea profesionala dobandita in timp, ci si abilitatile de comunicare al angajatului. Din ce in ce mai multe companii pun accentul pe interactiunea dintre angajati, felul in care acestia se inteleg si rezultatele pe care le pot obtine impreuna. Adevarul este ca munca in echipa va fi intotdeauna mai usoara datorita numeroaselor minti stralucite intrate in joc, dar oare stim cum sa facem fata situatiilor de criza si sa lasam deoparte competitivitatea pentru a avea parte de un mediu social cat mai placut si relxant chiar si la locul de munca?

Stiu ca multi dintre voi isi doresc sa isi impresioneze seful, iar acesta nu este un lucru rau, insa de cele mai multe ori aceasta apriga lupta pentru atentia superiorilor incepe sa departeze colegii intre ei si sa uite faptul ca locul de munca nu este o curte de judecata unde cel mai bun si corect trebuie sa iasa in evidenta. Doar intr-un colectiv care intelege si isi asuma prietenia, regulile jocului si responsabilitatea lucrurile vor merge ca pe roate. Daca nu, atunci exista o solutie! www.personalstrenghts.ro vine in ajutorul celor ce isi doresc o echipa de colegi dispusi sa lucreze impreuna, sa colaboreze si sa mentina aceasta intelegere si comunicare tot timpul. O firma care pune accentul pe comunicare, pe tratarea colegilor cu egalitate si dezvoltatea spiritului de echipa in mod special pentru ca afacerea sa fie una profitabila, mediul de lucru unul lejer si plin de energie pozitiva!

Un comentariu:

  1. Foarte profi articolul tau! :)
    Vreau sa iti spun ca sunt o norocoasa de la inceputul anului. Am 2 colege care fac cat 10...conteaza intr-adevar sa poti comunica cu incredere si sa te poti baza pe colegi! Sefa este si ea o super femeie! Lucky me :*

    RăspundețiȘtergere