miercuri, 10 septembrie 2014

Your dream came true

Se spune ca atunci cand te muti la casa noua, se cer lucruri noi! Este timpul nu doar pentru schimbarea lucrurilor pe care le aduci in bagaj in noua ta locuinta, ci si a traditiilor, a obiceiurilor si a bagajului de ganduri pe care trebuie sa le iei cu tine, pentru ca noile inceputuri merg mai bine cand lasi deoparte grijile si pornesti inainte cu zero temeri si ganduri rele cat mai putine. Imi place sa cred despre mine ca sunt o optimista si ca oricat de dificil ar merge unele lucruri asta nu ma face sa ma gandesc la ce e mai rau, ci doar ca uneori este nevoie de rabdare pentru a ajunge la un rezultat bun.

Imi aduc aminte si acum de cat de greu ne-a fost la inceput mie si familiei mele sa ne despartim de casa cea veche si sa ridicam in locul acesteia alta noua, mai incapatoare si mai buna pentru toti membrii familiei. Este destul de greu sa renunti la amintiri si mai ales la locul pe care il stii doar al tau de o viata, dar niciodata nu trebuie sa ne gandim ca nu putem supravietui fara ele, ci ca acest inceput are rolul de a ne imbunatati traiul iar noi asa am vazut aceasta tranzitie, ca o buna sansa de a porni pe un nou drum, mai bun si mai frumos.

A durat ceva timp pana cand totul a fost gata. Fundatia s-a turnat din doar cateva zile, insa ridicarea si consolidarea peretilor a durat cel mai mult, iar cele ce au urmat parca au fost puse cu viteza luminii prin casa! Cel mai usor a fost de ridicat plafonul, de pus gresia si faianta in timp ce mesterii priceputi se ocupau de slefuire piatra naturala pentru a o aseza intr-un fel de mozaic in camera de zi pentru un look modern si unic pentru o casa atat de mica aparent pentru ca ne-am dorit ca toti cei care ne pasesc pragul sa fie uimiti de frumusetea si limpezimea marmurei. Ne-am dorit toate utilitatile si un aspect cat mai placut iar tatal meu a avut grija sa primeasca sfaturile bune de la cei mai priceputi in domeniu astfel ca totul a fost realizat dupa un plan bine stabilit pentru ca lucrurile care sunt bine puse la punct de la inceput nu au cum sa dea gres! Si asa trebuie sa fie si in viata, sa stii sa te ghidezi dupa semnalele bune, sa iti pui totul in ordine si sa nu uiti ca orice ar parea in cale, nimic nu te poate opri cu adevarat sa construiesti ce este mai bun pentru tine si familia ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu