joi, 27 noiembrie 2014

Following dreams!

Stiu fetelor, am lipsit putin de pe blog in aceasta saptamana, dar daca ati sti cate mi s-au intamplat recent si cat de agitata am fost... Primul lucru pe ordinea zilei: am trecut doua examene foarte importante cu nota maxima! Al doilea: mama mea pleaca in strainatate la munca pe un spital renumit! Aceasta veste cum ca i s-a gasit un post ca si asistenta iarasi in Belgia ne-a facut sa ramanem nu doar plini de uimire, dar si extrem e fericiti de faptul ca mama mea, care s-a zbatut sa ne fie bine, are norocul de a -si indeplini si ea visul de a profesa jobul de asistenta medicala intr-un loc in care aptitudinile ei sa fie valorificate la maxim. Mai stiti deja ca a mai lucrat deja in Belgia in urma cu un an de zile insa locul de munca de atunci nu isi respecta contractul si nu a mai rezistat astfel ca a luat decizia de a veni inapoi in tara desi cu parere de rau a lasat in urma o tara atat de civilizata si persoane care i-au devenit dragi in scurt timp.

Adevarul este ca nici angajatorii nu au fost extrem de seriosi si nu au ajutat-o sa isi faca actele si altele, astfel ca imediat dupa intoarcerea in tara, am ajutat-o sa-si gaseasca un birou de traduceri de incredere pentru a-si pune la punct toate actele pentru ca in eventualitatea in care va mai necesita vreodata de acestea, sa fie la zi cu noutatile, cu stampilele si toate cele... Asadar, as vrea sa va recomand ca atunci cand porniti la drum, sa nu uitati sa va puneti in bagaj toate cele necesare si sa luati in considerare faptul ca unii angajatori nu sunt chiar seriosi, astfel ca nu trebuie sa plecati cu gandul ca documentele cele mai importante le vor obtine ei.

 Traducerile, apostilele si legalizarile trebuie sa le aveti gata si sa nu va lipseasca din dosar oriunde ati merge, mai ales in strainatate pentru ca nu se stie niciodata ce oportunitati vi se vor ivi. Atunci cand ai nevoie de ajutor si nu stii ce trebuie sa faci, mai bine intrebi pe cei care au mai trecut prin astfel de momente, si ei te vor indruma. Cei de la Academia de Traduceri iti vor oferi posibilitatea de ati pune la punct actele intr-un timp cat mai rapid si in afara de asta, iti vor oferi si servicii rapide de traducere datorita echipei formata din 300 de traducatori profesionista ce te vor ajuta si-ti vor livra oriunde in lume actele, revizorilor, managerilor si graficienilor care nu te vor lasa la greu! Ii gasesti nu doar in mediul online ci si in biroul din B-dul. N. Bălcescu, nr.18, bloc Sala Dalles, sc. B, et. 1, ap. 7, Sector 1, 010052 pentru o experienta live si asistenta de specialitate. Asa ca dragii mei, mai ales dragi studenti care terminati curand facultatea, sfatul meu este sa va urmariti visul si sa plecati departe! Daca aveti posibilitatea de a lucra intr-o tara straina, intr-un mediu nou ce va poate ajuta sa va depasiti conditia sau sa va imbunatatiti cunostintele, nu mai ezitati! Niciodata nu este prea tarziu sa inveti si sa-ti demonstrezi ca poti mai mult, iar mama mea consider ca este exemplul cel mai bun in acest moment, pentru ca mi-a demonstrat ca daca iti doresti ceva cu adevarat visul ti se indeplini, dar trebuie sa fii decis si sa ai totul gata pentru momentul cand totul va fi gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu