joi, 27 noiembrie 2014

Recorded memories!

Suntem inconjurati de oameni minunati, lucruri si locuri minunate. Traim momente minunate impreuna cu persoanele mult iubite inconjurati de ceea ce ne place, si ne face fericiti. Cu totii stim ca, dorinta fiecarei persoane este ca aceste momente sa nu aiba sfarsit, sa ne tina intr-un continuum plin de sentimente calde si extrem de placute, dar din pacate nu este posibila aceasta situatie. Insa am invatat sa retraim acele sentimente prin imortalizarea clipelor respective cu ajutorul camerelor de foto/video.

Sa fii un cameraman amator nu este atat de greu si nici nu necesita un echipament scump. Un hobby interesant, plin de actiune si entuziasm. Iti poti imortaliza cele mai speciale momente traite in viata, si in acelasi timp secundele inspirationale care trec pe langa tine, detalii, chipuri,  ce nu-ti doresti sa-ti scape.
Evident, detinand un set de instrumente foto/video decent, se poate avansa usor de la un singur hobby, la o cariera, din care se poate castiga destul de bine participand la evenimente muzicale, zile de nastere sau nunti. Ca sa ajungi un cameraman de succes trebuie sa inveti totusi sa avansezi de la statutul de amator la profesionist, sa stii sa iti "vinzi marfa" si sa iti satisfaci clientii ce urmeaza sa-i ai, sa te pliezi dupa necesitatile fiecaruia si sa oferi calitate.
Navigand pe internet intr-un simplu moment de plictiseala, am descoperit o pagina interesanta ce contine un porfoliu foto/video destul de amplu. Echipa de cameramani si fotografi de la Chipurici.ro m-a scos din starea de plictiseala foarte usor, prin diferite videoclipuri care mi-au starnit o serie de sentimente diferite. 
Unul dintre cele mai inspirationale videoclipuri, este un time lapse realizat in trafic. Acesta imortalizeaza graba in jungla de metal si beton pe care ne-am cladit-o si am invatat sa traim. Pentru unii un time lapse li se poate parea plictisitor in totalitate, insa acesta poate oferi un sentiment de liniste sufleteasca, privind in el cum evolueaza lucrurile intr-un timp atat de scurt si totusi atat de lung; un adevarat paradox pot spune. 
Este clar ca diferenta dintre un videograf amator si unul profesionist este mare, aceasta putand fiind observata prin calitatea materialelor, seriozitatea si munca depusa in fiecare videoclip realizat si album foto, insa in ambele cazuri un singur lucru este cert: pasiunea pentru foto-videografie este aceeasi, ea luand amploare in concordanta cu timpul si intensitatea dorintei de a deveni un profesionist!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu