joi, 20 noiembrie 2014

Review: Gel de dus Vidal

A spus cineva Vidal?! Vai Doamne cat de mult ador aceasta marca de geluri de dus! Le-am descoperit in adolescenta cand una din vecinele plecate in Italia ii trimitea fiicei sale in pachet si cum eram prietena buna cu aceasta, imi pastra si mie cate unul de fiecare data cand le primea. Cand a plecat insa la mama ei pentru studii, am ramas fara sursa mea de aprovizionare cu produse de acest gen, dar recent, prietena mea s-a sucit pe toate felurile sa-mi aduca unul de dragul vremurilor demult apuse, si tadaaam!


Acum intelegeti de ce o iubesc atat de mult? Nu stiu cum a reusit dar m-a facut foarte fericita cu aceasta atentie si pe langa gel de dus, a mai adaugat si alte bunatati, si urmeaza din ce am inteles inca o parte de surpriza dar care va ajunge la mine abia la Craciun cu ajutorul Mosului! Sunt curioasa rau sa aflu despre ce este vorba dar pana atunci a spus ca nu are voie sa dea in vileag planurile Mosului... nu-i nimic! Pentru ca nici eu nu o voi face! :)

Dar de ce imi plac totusi asa de mult gelurile de dus de la Vidal? Pentru ca au un parfum minunat dar cel mai important, lasa o piele incredibil de fina si de hidratata! Sunt produse ieftine si se gasesc cam prin toate market-urile de acolo si va garantez ca sunt exceptionale! In ceea ce priveste aromele, acestea difera, dar eu am primit de aceasta data gelul de dus cu fructe de padure si mosc. O combinatie foarte reusita, cu un parfum subtil, echilibrat fructat-floral. Gelul de dus are o culoare rozalie usor sidefata, si este un produs care realizeaza o spuma foarte bogata, din acest motiv, este foarte spornic! Eul il ador si tare mi-as dori sa imi pot procura gama intreaga de geluri de dus Vidal sa-mi fac un stoc complet! Mai mult ca sigur imi vor ajunge mai bine de un an de zile si nu m-as satura niciodata de ele. Dar daca voi cunoasteti vreun magazin online de unde mi le-as putea achizitiona mai rapid nu ezitati sa-mi faceti o recomandare! Printre altele as mai vrea si un sampon de la Provost (o minunatie si asta!) si un balsam de par de la aceeasi marca.

Voi ati incercat produsele Vidal dragilor? 

2 comentarii: