vineri, 5 decembrie 2014

A zis cineva masini?

De sarbatori ne gatim casa, ne pregatim meniul, impodobim bradutul si ne schimbam garderoba, dar parca am uitat de ceva nu-i asa? Da, am cam uitat de masina care sta in curte sau in garaj si ne asteapta sa o plimbam prin agitatia din oras pe zapada proaspat cazuta. Desi poate parea tentant in zilele in care simtim ca picioarele nu ne mai tin sa ne facem carari prin nameti, eu prefer sa las masinuta acasa. Mi-e frica de accidente si sincera sa fiu, sunt o fricoasa fara margini! In urma cu doua ierni tatal meu a patinat cu masina si s-a lovit de altele din fata, cele din spate au venit si ele la fel in spatele nostru si de atunci mi-am jurat ca nu voi mai iesi pe timp de iarna si ghetus cu masina ci doar pe jos, cu autobuzul sau sania in cel mai rau caz!

Si asa sunt putin cam nepriceputa intr-ale mecanicii si nu stiu sa repar vreo ceva in cazul in care patesc sa raman pe marginea drumului.Iar condusul nu este tocmai activitatea mea preferata...
A incercat tatal meu si iubitul sa ma invete cate una alta despre masini dar creierul meu refuza sa priceapa vreo ceva, si astfel ca ma simt paralela cu acest subiect. Nici cand au spus ca trebuie sa fac revizia nu prea m-am chinuit si am lasat pana la urma cheile fratelui meu ca tot avea nevoie sa isi ia cateva bagaje din camin si a rezolvat el treburile. Am inteles ca a mai luat cateva chestii pentru motor si ceva de genul de pe www.autolubricants.ro dar sa nu-mi cereti prea multe detalii pentru ca nu stiu sa va spun despre ce este vorba mai exact, ci doar ca de aici isi cumpara el cate una alta pentru masina si spune ca este foarte multumita de produse. Daca ma intrebi despre orice altceva sigur stiu, dar treaba cu automobilele mi se pare incurcata rau, si daca nu reprezinta un punct de atractie pentru mine va dati seama ca nici nu prea mi-am dat interesul pentru acestea. Carnetul de condus l-am luat la insistentele tatalui meu dar el stie ca nu ma pasioneaza prea mult si ca prefer uneori sa merg pe jos decat sa iau masinuta din garaj, chiar daca am multe sacose de cumparaturi de luat dupa mine. Mi-as dori ca de acum inainte de masina sa se ocupe doar ei ca nu ma prea bucura gandul de a o avea mereu cu mine la facultate. Sunt prea comoda si in acelasi timp refuz ideea de a porni masina din garaj mai ales ca stau la doar 10 minute de mers de facultate si loc de munca, asa ca de ce sa ma stresez in trafic si sa fiu mereu cu grija masinii in parcare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu