luni, 22 decembrie 2014

MagicLed, universul instalatorilor harnici!

A venit vacanta si credeai ca o sa te poti odihni in liniste acasa ca doar tocmai ai ajuns, dar defapt, observi ca nu ai timp de asa ceva... Telecomanda televizorului nu mai merge, ai un bec ce tocmai sa se arda in baie, iubita te bate la cap non-stop ca are nevoie de ajutor la bucatarie iar tu nici nu stii de unde sa incepi...
Stiu cum este! Chiar daca nu sunt barbat, imi place sa mesteresc pe la unele altele, dar cand se nimeresc toate sa se strice e un cosmar! Imi place sa merg la shopping de haine si produse cosmetice, dar la un magazin cu articole pentru iluminat nu prea...


 Asta daca am norocul sa gasesc ce vreau doar intr-un singur loc pentru ca mai rar se intampla asta, si sa merg prin tot orasul sa intreb preturile, stilurile si sa nimeresc ceva pe stilul design-ul interiorului casei. E grea treaba, iar uneori fara ajutorul iubitului meu si al tatalui meu nu stiu ce m-as face pentru ca sincer, o mana de barbat in casa e bine venita oricand si se vede diferenta! Pot eu sa repar ce-o fi, dar mai bine ca ei nu o pot face! Si evident ca au si ei asemeni mie in domeniul de beauty, secretele lor de mesterit si locurile din care isi pot lua cele necesare pentru a face totul ca la carte.

De la MagicLed isi procura toate articolele de care au nevoie atunci cand isi doresc sa aduca imbunatatiri prin casa dar mai ales atunci cand vor sa schimbe un bec! Acum au inceput sa schimbe prin toata lustrele si s-a gandit el tata ca ar fi mai bine sa punem niste becuri cu led fiind mai rezistente si economice si imediat cum i-a traznit ideea a si plecat la drum sa vada care-i treaba cu ele si ce se poarta.


 Dar ce le place cel mai mult acolo? Faptul ca sunt lasati in pace sa cerceteze ofertele si diferite corpuri de ilumnat si nu numai! Dupa spusele lor, acolo este universul tehnicienilor sau cel putin locul in care isi gasesc de toate pentru toate si ca fara un magazin ca acesta, sigur s-ar fi lasat si ei de meserie si ar fi chemat un instalator pentru orice problema tehnica... Dar cum barbatul e mester de felul lui si nu concepe sa nu repare stricaciunile produse in casa, da o fuga pana la MagicLed si gata treaba!


MagicLed au un showroom situat pe B-dul Ion Mihalache, nr. 42-52, Bloc 35, Parter, Sector 1, București! As putea spune ca are o pozitionare strategica, cu un acces facilitat datorita arterelor principale ce realizeaza o legatura directa catre acest punct de lucru al celor de la MagicLed care pun la dispozitia clientilor asistenta permanenta, servicii si articole de calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu