duminică, 25 ianuarie 2015

Anvelopele potrivite pentru un drum linistit!

Cel mai important lucru care nu trebuie niciodata uitat atunci cand suntem la volan, este siguranta proprie si cea a persoanelor atunci cand suntem acompaniati. Accidentele rutiere sunt cele mai periculoase si cele mai spontane. Ele pot fi provocate fara vointa, fie de tine insuti fie de alte persoane ce se afla pe carosabil, sau chiar de mama natura si oricum ar fi, acestea au rezultate dezastruoase, dureroase. Perioadele sezoniere au fiecare un pro si un contra in ceea ce priveste carosabilul. Degradarea strazilor sau transformarea acestora in patinoare adevarate pentru masini sunt posibile numai prin intermediul celor doua anotimpuri (iarna-vara) astfel ca necesitatea anvelopelor de calitate pentru fiecare perioada a anului a crescut foarte mult pe durata timpului, ele facand diferenta dintre viata si moarte in perioadele de cumpana. Desigur ca astazi exista si varianta alegerii de anvelope all season la fel de eficiente si potrivite pentru masina in orice moment al zilei si care vor face fata cu brio intemperiilor.


Cel mai periculos factor care provoaca de obicei accidentele rutiere pe timp de iarna sau pe vreme ploiasa, este acvaplanarea, care are loc atunci cand anvelopa si asfaltul nu mai realizeaza contact fizic datorita paturii de apa ce se aseaza intre acestea. Din acest motiv calitatea cauciucurilor trebuie sa fie una superioara, si dorinta de a cumpara cauciucuri de "mana a doua" in speranta de a economisi bani, trebuie sa dispara mai ales daca tineti la siguranta voastra si a pasagerilor din masina oriunde ati merge.

Alegerea unui distribuitor de anvelope de incredere este destul de greu, avand in vedere ca acestia sunt foarte multi ca numar si foarte usor de "inghitit". Navigand pe internet si din comparatiile amicilor, am auzit de un anume distribuitor, care a primit un numar foarte mare de feedback-uri pozitive. Acestia dispun de un consultant la firma care este permanent la dispozitia vizitatorilor, pentru a le acorda consultanta gratuita in alegerea celor mai bune anvelope. Foarte tentant si de mare ajutor mai ales pentru soferii incepatori (asa cum sunt eu) care nu detin multe informatii cu privire la accesoriile masinii si nici la produsele de calitate care pot face diferenta dintre un drum linistit si altul zbuciumat. Pentru mai multe detalii despre anvelope all season Acvila va recomand sa navigati si sa descoperiti numeroasele variante puse la dispozitie pe site pentru a va echipa corespunzator masina pentru a evita incidentele neplacute de pe traseu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu