vineri, 23 ianuarie 2015

Camera"secretelor"

Cand s-au cunoscut, nu aveau in gand sa fie impreuna, Defapt, nici macar nu pusesera ochii unul pe celalalt in asa fel incat sa spuna ca se plac sau ca ceva se va infiripa intre ei sau ca in scurt timp se vor indragosti lulea, dar stiti cum e... nu te pui cu inima si ale sale dorinte! Asa incepe totul, o privire, acel feeling electric ce-ti trece prin tot corpul, fluturi in stomac si gata, dragostea a pus stapanire pe tine fara sa mai ai dreptul sa mai comentezi! Nu sunt genul care sa se increada ca exista iubire de la prima vedere, dar prietena mea a patit-o si povestea ei nu are cum sa nu iti fie draga si sa te faca sa razi! De ce va spun asta? Pentru ca nimeni nu ar fi crezut ca ea si el vor avea vreo sansa impreuna! Diferiti din toate punctele de vedere si totusi potriviti unul pentru altul si nimic nu poate sta in calea fericirii lor, nici macar faptul ca el este fiica unui important om de afaceri pe cand el nu este dintr-o familie chiar atat de instarita.

Stiu ca pare un scenariu de telenovela, dar chiar asa si este! Nici nu va spun cat de speriata a fost la inceputul relatiei prietena mea de faptul ca parintii nu il vor accepta pe D. ca si iubit oficial avand in vedere ca ei aveau alte planuri pentru ea si viitorul ce o asteapta, insa a avut rabdare si increderea ca totusi o minune se va intamplat. Si a avut noroc! Ce s-a intamplat? Pai normal ca au aflat parintii si au strambat putin din nas, dar stiti ce a fost amuzant in tot acest timp? Modalitatea prin care au descoperit ca singura lor fiica are un iubit a fost parca desprinsa si ea din filmele de spionaj datorita unei camere de supraveghere de pe Comenzi.ro montata exact in fata portii careia cei doi indragostiti nu prea i-au dat importanta de fiecare data cand treceau pe acolo la fel cum nici ea nu a bagat de seama ca avea pe toata strada camere de supraveghere si ca oricand idila ei avea sa fie descoperita cu usurinta mai ales ca a filmat totul. Si totusi, cum a fost confruntarea dintre M. si parintii ei? Amuzanta as putea spune pentru ca tatal lui M. a luat-o deoparte intr-o dimineata cand se pregatea sa vina sa ne gasim la facultate si a intrebat-o daca astazi nu vine nimeni sa o ia de acasa avand in vedere ca aproape in fiecare zi un tanar o asteapta in fata portii cu o floare ascunsa la spate.

A inceput sa roseasca si sa isi ceara scuze dar a inteles defapt ca tatal sau este defapt de acord cu relatia lor si ca nu era necesar sa le ascunda acest lucru. Morala zilei? Degeaba incerci sa te ascunzi pentru ca tot vei fi descoperit! Niciodata nu se stie cine te priveste si mai bine spui de la inceput ce ai de ascuns si totul va fi mult mai ok asa decat sa fii descoperit in acest mod nu tocmai placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu