joi, 29 ianuarie 2015

LabelPrint designers!

Stateam astazi si ma gandeam la lucrurile marunte care ne inconjoara si la cum sunt facute... Da stiu, niste ganduri destul de ciudate si mai ales, o activitate neinteresanta de pierdut timpul liber, insa de fiecare data cand ma uit la How It's Made imi vin in minte foarte multe intrebari si curiozitatea mea atinge cote maxime cand vine vorba despre modalitatea de functionare si realizare a diferitelor chestii ce ne ajuta sa ne desfasuram activitatile zilnice asa cum trebuie.

De exemplu, mai devreme nu am avut cum sa nu trec in revissta urmatoarea chestie: cum se fac etichetele? Cine le fabrica si cum se obtin ele? Ma refer la cele pe care le gasim pe ambalajele produselor noastre preferate de consum, precum ar fi cutia de lapte, sau sticla de suc de pe masa! Stiu ca modalitatea de obtinere este una foarte usoara si logica, dar pe mine ce ma interesa mai mult era cine le face?

Pai desigur ca o firma specializata in acest domeniu si un grafician, nu-i asa? Prin liceu cand inca mai eram pasionata de desen si artele plastice, am avut ocazia de a merge impreuna cu profesorul meu la sediul unei firme ce se ocupa cu realizarea de machete, schite, desene, caricaturi si evident grafica, si a fost o experienta super! Cei care sunt pasionati de artele plastice cu siguranta se vor simti in largul lor avand un job de grafician unde isi pot consuma varful creioanelor realizand cele mai frumoase schite pentru reclame si evident, etichete care mai apoi vor imbraca ambalajele produselor pe care oamenii le cumpara din supermarket.
LabelPrint este un exemplu in acest domeniu, avand o experienta de 12 ani in realizarea de etichete si stickere personalizate, decorative si nu  numai! Profesionalismul si dorinta de a fi mereu in top oferind clientilor produse de calitate si o experienta placuta in tipografie, a facut ca produsele puse la dispozitie precum ar fi etichete LabelPrint si stickerele sa fie cele mai cautate si in topul preferintelor clientilor.
Si de ce ne sunt necesare etichetele? Pentru ca produsul nostru sa aiba o buna vizibilitate la raft si sa ne prezentam in fata cumparatorilor cu o imagine si o prezentare impecabila pentru ca marfa sa aiba un impact vizual placut si atragator desigur! Se numeste strategie de marketing dar si incredere in munca in echipa, pentru ca pentru a face ca orice bun de consum sa fie bine vandut, ai nevoie de o echipa si de multa imaginatie pentru a te folosi chiar si de cele mai mici detalii pentru a face ca acel ceva, sa fie cat mai atragator. Asa ca dragii mei, daca vreti sa va puneti amprenta pe produsele cosmetice pe care le realizati (cele bio, handmade, homemade din materiale organice) apelati cu incredere la o firma care va poate pune in aplicare ideile pentru un design inovator si un look inteligent ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu