sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Movie of the week

Cea mai mare piedica ce apare intotdeauna in fata mult asteptatei seri de film, este insusi filmul care se asteapta vizionat! Cu totii avem mari probleme atunci cand vine vorba de a alege filmul potrivit. 
De cele mai multe ori ajungi sa te lasi pagubas si fie renunti la planuri, fie te uiti la un film oarecare, care in final p sa te faca fie sa plangi ca ti-ai pierdut 2 ore din viata in fata ecranului, ori ai sa fii foarte multumit de alegerea pe care ai facut-o.

Nu de mult, in timp ce ma hotaram la ce film sa ma uit, am zis sa ofer inca o sansa unui alt gen de film sperand ca ma imi va salva seara si pe mine de plictiseala. De aceasta data, soarta a tinut cu mine, si astfel alegand filmul "Now you see me" am avut parte de cele mai animate 2 ore din acea zi. 


Filmul "Now you see me" combina in cel mai inteligent mod realul cu irealul, dovedind in mod indirect de ce sunt capabile mintile oamenilor atunci cand acestia doresc sa-si atinga scopul. Toti protagonistii filmului au stiut perfect cum sa-si duca rolul personajului la bun sfarsit, ajungand astfel la un rezultat minunat, si plin de energie.

Filmul nu este nou, asta e cert, si sunt sigura ca multi dintre voi deja l-ati vizionat, insa poate sunt unii care nu, deci nu am sa va dau detalii despre film, cu gandul de a deveni un "spoiler" insa, va recomand cu drag si din plina inima sa il vizionati intr-un weekend in care va doriti ceva special, cu garantia ca nu o sa aveti nici un regret.

Un comentariu: