sâmbătă, 31 ianuarie 2015

Movie of the week

Nu multi au ramas fani ai desenelor animate, ajungand in final cu o conceptie in care animatiile sunt strict pentru persoanele nu mai mari de 10 ani. Tin sa contrazic aceste persoane, prin faptul ca inca ma uit la desene animate, si ca sa fiu mai exacta, la filmele animate si unele seriale de asemenea.
Aseara pe la 12 noaptea, ma cam plictiseam, asa ca am facut un mic salt prin site-urile de filme si am descoperit un nou film lansat cunoscut sub numele "Justice League - Throne of Atlantis". Sunt sigur ca multi dintre voi ati auzit de Justice League, sau Liga Dreptatii. O echipa formata din 7 eroi formidabili, foarte bine cunoscuti si cotati in universul DC.

Pana in momentul de fata exista 2 filme cu cei 7 eroi, si tin sa mentionez ca ambele sunt nemaipomenite. Personajele au fost alese in asa masura incat caracterele lor sa se contrazica intre ele, dar sa poata forma o echipa de lupta inteligenta si imbatabila.
Cei 7 eroi cunoscuti ca Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, The Flash, Captain Marvel si Cyborg s-au intalnit in urma unui atac extraterestru din partea lui Darkside, si in ciuda incompatibilitatii prezente la inceput, acestia au reusit sa formeze o echipa si sa invinga invazia.
Filmul combina foarte bine comedia cu actiunea, atacurile surpriza fiind combatute cu strategii foarte inteligente. In ambele filme, actiunea incepe inca din primele secunde ale filmului, si continua pana la ultima secventa.
Multe detalii nu va voi da despre film, pentru ca nu doresc sa fac spoiler; daca v-am starnit interesul nu va sfiiti sa cautati cele 2 filme pe internet, si "faceti-va de cap".

Vizionare placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu