luni, 2 februarie 2015

Google Earth versiunea PRO

Cu totii suntem curiosi sa vedem lucruri si locuri noi. O piedica care se pune mai mereu in fata acestui vis este necesitatea banilor. Cu toate astea, exista un software foarte bine cotat si cunoscut pe piata digitala. Exact vorbim despre Google Earth.

Google Earth este rezultatul parteneriatului dintre Google si Discovery, care ofera imagini foto-video atat din satelit cat si la nivelul solului in vedere satisfacerii curiozitatii utilizatorilor. In urma cu un an jumatate, cei de la Discovery au marit bugetul soft-ului astfel incat orice coltisor al globului sa fie fotografiat si/sau filmat pentru a putea fi montat in baza de date al programului. Exact, acum puteti vedea chiar si blocul sau casa de pe strada pe care locuiti. Totul este actualizat 100%, masinile Google ce dispun de aparatura video necesara inregistrarii imaginilor, fiind in permanenta plecate pe teren.
O buna veste ce a aparut de curand pe internet, este ca Google s-a hotarat sa renunte la taxa anuala de utilizator in valoare de 399$ US in vederea folosirii privilegiate a versiunii PRO. Tot ce este necesar pentru a obtine versiunea PRO, este completarea unui recipient valabil pe site-ul proprietarului in urma caruia veti primi licenta care trebuie introdusa in program.Diferenta dintre versiunea non-PRO si cea PRO este ca cea normala detine imagini printabile pe o scara de 1000x1000, in timp ce versiunea PRO are 4800x3200 plus inca alte mici limitari. Curiozitatea nu omoara pe nimeni, si daca vreti sa vedeti cum arata locul pe care credeti ca nu-l veti vizita niciodata nu va sfiiti sa incercati acest program. Considerati ca realizati o calatorie virtuala unde nu trebuie sa platiti bani pentru cazare si nici pentru fotografii sau suveniruri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu