luni, 16 martie 2015

Ati spus cumva, vacanta?

Buna seara fetelor! Ce mai faceti? Of, eu abia daca am reusit sa imi fac timp sa intru pe blog astazi pentru ca am avut o zi full! Defapt, toata saptamana am fost intr-o continua miscare si ameteala si tare bine mi-ar mai prinde o vacanta! Stiu ca nu mai este mult pana la Paste insa parca nu as refuza o escapada la munte inca de pe acum. Stiti vi ce zic... Niciodata nu este prea devreme pentru odihna si relaxare! Desigur ca in situatia mea, este putin mai greu sa ma pot detasa de toate astfel ca si in vacanta cel mai probabil voi fi in permanenta conectata la noutati, internet si telefon si evident, nevoita sa raspund la apel cand va fi nevoie.
Cam dificil si stresant din pacate, dar atunci cand iti doresti sa ai un job stabil si sa fii tot timpul pregatit, iti mai sacrifici putin din timpul tau si pentru micile capricii ale sefului.

Visez de foarte multa vreme sa ajung la munte. La Moeciu in mod special pentru ca am auzit ca este o zona de vis! Am o colega care an de an merge in statiune si este indragostita de aceasta comuna. Cel mai mult ma incanta faptul ca la doar 7 kilometri departare se afla Castelul Bran si putin mai departe orasul Brasov care sunt locuri pe care un roman trebuie neaparat sa le viziteze. Stiti deja ca eu nu sunt cu muntele, ci mai mult cu marea, dar o gura de aer proaspat de la munte si o gura de apa rece cristalina de izvor nu strica niciodata!
Obiectivele turistice numeroase cat si Brasovul in sine nu te vor plictisi, iar eu care nu ma pot desparti de agitatia orasului mai deloc, cu siguranta voi prefera sa pornesc pe strazile din oras pe jos cu aparatul foto in mana si abia mai spre amiaza sa pornesc pe lac cu o barcuta pentru a profita de frumusetea muntilor.

Nu ai cum sa nu iubesti astfel de calatorii pasagere fara prea mari planuri facute din timp. Eu si prientenul meu incercam sa facem din ce in ce mai des excursii de acest gen si imediat ce rezolvam problema cu cazarea dupa un mic search pe net pentru cele mai bune pensiuni Moeciu, ne facem bagajul si am pornit la drum. Spontaneitatea este cea care nu ne face sa ne plictisim niciodata si sa profitam de o aventura pe cinste pe aceste meleaguri romanesti incantatoare si pline de farmec.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu