luni, 2 martie 2015

Siguranta ta inainte de toate!

Atunci cand ai o familie numeroasa, ai bunuri de valoare sau pur si simplu tii la siguranta, faci orice este posibil pentru ca sa fie totul bine. Traim intr-o perioada in care tehnologia a avansat cu pasi repezi iar noi odata cu ea, tinem pasul pentru ca noutatile sa le putem asimila cat mai rapid dar si pentru a le folosi in scopul imbunatatirii activitatilor noastre zilnice. Toate se deruleaza rapid, timpul este setat doar pe rapid si inainte astfel ca abia daca ne dam seama cat de repede trece. Suntem prinsi in problemele cotidiene si mai mereu pe la serviciu ori cu alte treburi prin oras si astfel nu mai reusim sa ne gandim daca am inchis usa apartamentului sau a casei cand am plecat, iar atunci cand totusi ne amintim de acest mic detaliu, ne framantam groaznic si ne panicam deoarece surprizele neplacute pot aparea mereu, iar aici ma refer in special la intrarea prin efractie a unor persoane cu scopul de a obtine bunuri de valoare care nu le apartin. 

De aceea, cel mai indicat lucru ar fi montarea de camere supraveghere de exterior care iti ofera liniste si siguranta in orice moment al zilei. Sunt desigur si alte metode de securizare al bunurilor si de supraveghere pentru aceste situatii, una mai practica ca alta: garduri electrificate, sisteme de alarma cu senzori pentru miscare, camere de filmat si lista poate continua. Eu personal, sunt de acord cu toate mai ales pentru ca au un scop comun si anume: protejarea coler dragi noua, gasirea vinovatilor si dovada intamplarilor. insa cel mai rezonabil sistem de siguranta sunt camerele de filmat atat pentru interior cat si exterior. 

Sunt foarte utile, ieftine, un design minimalist si de dimensiuni reduse in scopul de a nu fi vizibile insa eficiente si prezente la datorie.Camerele de vedere pot face diferenta dintre viata si moarte in anumite situatii, ele putand fi legate direct la sistemul de supraveghere al unei agentii de paza sau chiar la sediul central al politiei, dar sa nu uitam si de smarthphone-uri! Consider ca acest aspect este foarte important pentru ca ne ajuta sa pastram legatura cu fortele de ordine si pentru ca putem avea in permanenta in vizor situatia bunurilor de valoare de acasa. Acestea iti pot oferi un ragaz, pentru a te pregati sa te aperi de potentialii agresori, si ai lua in surprindere tu pe ei si nu invers. Situatiile care ar putea avea un sfarsit tragic, pot lua o intorsatura rapida in favoarea celui ce trebuia sa fie victima, numai cu ajutorul unei simple camere de luat vederi pusa in functiune la momentul oportun.

Sunt multe lucruri cu care ne putem juca in viata, insa siguranta noastra nu este unul dintre ele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu