marți, 7 aprilie 2015

Movie of the week

Cel mai bun remediu pentru momentul de plictiseala ce se loveste de tine mai rau ca un tren deraiat este dupa parerea mea un film bun! Un film bun poate face diferenta dintre "viata si moarte", iti poate lumina ziua si iti poate da energia necesara pentru a continua ceea ce ti-ai propus pe ziua respectiva.Nu de mult, mai exact ieri seara am vizionat un film destul de recent aparut in cinematografe: Interstellar!

Este un film semnat marca Christopher Nolan. Acelasi director care a realizat si faimoasa serie The Dark Knight; astfel va puteti face o idee despre ce fel de film vorbim. Interstellar este un film de categorie grea din multe puncte de vedere, are o durata de aproape 3 ore, este foarte bine plasat si realizat, a avut un buget pe masura imaginilor, iar personajele au stiut sa-si joace rolul fara nici o problema.
Film din clasa Sci-Fi, acesta ne introduce in bine cunoscutul vis al intregii omeniri; acela de a cunoaste "nemarginitul marginit", "necunoscutul din intuneric" sau mai exact adevaratele taine ale Universului.
In urma foametei care afecteaza intreaga planeta, o echipa de cercetatori pleaca in spatiu pentru a cauta o alta planeta compatibila vietii umane. Acestia ajung sa strabata lungul Universului prin intermediul unei gauri de vierme, iar aventura este mai mult decat interesanta.
Actiunea este foarte complexa, si are o mica tenta de film psihologic, lasand loc de gandire si descifrare in multe secvente din film.
Prea multe detalii ca de obicei nu vreau sa va ofer, pentru ca nu vreau sa va stric placerea de a viziona filmul. Recomandarea mea pentru aceasta saptamana este acest film, care desi pentru unii 3 ore li s-ar parea absurd de mult de petrecut in fata monitorului, va garantez total ca merita pana si ultima secunda!

Numai stati pe ganduri, luati-va popcorn-ul, filmul, patura calduroasa si pufoasa si "Vizionare Placuta!". Acest film chiar merita vizionat :)

Un comentariu:

  1. This is a very interesting movie, I watched it last year november...
    http://sepatuholig.blogspot.com
    instagram.com/grace_njio

    RăspundețiȘtergere