duminică, 24 mai 2015

De ce sa redirectionezi cei 2% din impozitul pe venit catre Salvati Copiii Romania?

Sunt femeie si sunt constienta de faptul ca la un moment dat, poate voi avea un copil. Cu toate acestea, nu pot sa raman pasiva in ceea ce priveste vietile celorlalti copii. Chiar daca nu pot face prea multe lucruri, pentru ca inca sunt studenta si nu am un venit, constiinta ma indeamna sa ma numar printre cei care trimit un semnal de alarma catre populatia tarii. Romania se afla in momentul de fata pe primul loc in clasamentul mortalitatii infantile la nivelul intregii Uniuni Europene. Este trist sa aflam ca o tara frumoasa, civilizata si bogata din multe puncte de vedere, ar putea sa aiba o rata a mortalitatii infantile de 8,5 la 1000 de nou nascuti vii. Aceasta rata a mortalitatii infantile intrece media europeana a mortalitatii infantine, aceasta fiind de 3,9 la mie.


Pentru a preveni tragediile de acest fel, in Romania a luat nastere organizatia Salvati Copiii Romania. Prin intermediul acestei organizatii, oamenii pot dona si redirectiona 2% din impozitul pe venit pentru a salva viata unui copil. Fiecare banut conteaza pentru modernizarea maternitatilor din tara! Care sunt motivele pentru care ar trebui ca fiecare cetatean cu un venit sa redirectioneze cei 2% din impozitul pe venit catre Salvati Copiii Romania? Este foarte simplu! In primul rand trebuie sa ne gandim la faptul ca toti banii care sunt redirectionati sunt extrasi din impozitul care, oricum, ajunge la stat. Asadar, redirectionand 2% din impozitul pe venit, banii care ar trebui sa ajunga la stat, ajung de aceasta data la organizatia Salvati Copiii Romania. Un alt motiv foarte important pentru care romanii ar trebui sa faca un asemenea gest este acela ca fiecare suflet merita o sansa la viata. Nu se stie niciodata cine poate sa fie persoana care abia se naste. Poate fi urmatorul Einstein sau cel care descopera un tratament permanent pentru cancer.

Copiii reprezinta poarta noastra catre un viitor mai bun. Redirectionand 2% din impozitul pe venit catre organizatia Salvati Copiii Romania, ajutati la cladirea unui viitor mai bun. Pentru mai multe detalii despre cum puteti sa redirectionati acesti 2% catre organizatie, accesati urmatorul link: http://www.salvaticopiii.ro/?id2=00040006.


Un comentariu:

  1. Este o idee minunata,eu am facut deja acest lucru pentru copiii cu autism.

    RăspundețiȘtergere