duminică, 24 mai 2015

Tu cand ai fost ultima oara la medicul dentist?

Dulciuri, suc, inghetata... iata cele trei cuvinte magice care ii fac pe cei mici sa tresare si sa topaie prin incapere la auzirea lor. Inca de cand s-a instalat caldura, mamicile si picii lor au invadat parcurile, si observ ca din ce in ce mai multi micuti in loc sa se joace si sa isi consume energia, se aglomereaza la standurile cu inghetata si mancare nesanatoasa iar parintii in loc sa aiba grija de sanatatea dintisorilor, mai tare agraveaza situatia prin continua adaugare in meniu a mancarurilor bogate in zaharuri, a sucurilor acidulate care au un efect nociv asupra dintilor prin depunere de tartru si distrugerea smaltului.. De ce mi-am ales sa vorbesc despre acest subiect? Pentru ca igiena orala atat a adultilor cat si a copiilor nu mai reprezinta o prioritate in zilele noastre, iar spalatul pe dinti devine o treaba laborioasa care mai apoi ramane uitata, iar atunci cand este depistata boala carioasa, aceasta se afla intr-un stadiu avansat care produce disconfort fizic si psihic iar investigatiile dureroase si de durata. Desigur ca trebuie sa avem in vedere si faptul ca o dantura cu risc cariogen crescut va trebui periodic tinuta sub atenta observatie. Pentru detartraj pret dar si alte informatii va invit sa urmariti cu atentie detaliile oferite pe site de Clinica Trident.


 Probabil multi dintre parinti se intreaba adesea, cand trebuie sa fie prima vizita la dentist a copiilor si ce presupune o interventie la aceasta varsta. Raspunsul este simplu! Nu este niciodata prea devreme pentru o consultatie stomatologica.
Atunci cand sanatatea orala este deficitara, vizita la medicul stomatolog trebuie sa reprezinte o prioritate!

Importanta acordata spalatului pe dinti cat si favorizarea cresterii unor dinti permanenti sanatosi si puternici este primordiala, iar in clinica Trident, medicii specializati in pedodontie inteleg cel mai bine acest lucru, astfel ca orice vizita va fi un bun prilej pentru parinti sa invete cum trebuie sa aiba grija de dintisorii copiilor de orice varsta. Medicul stomatolog Florin Lazarescu impreuna cu o echipa formata din 6 medici din cadrul clinicii Trident, a lansat recent varianta in engleza a cartii Incursiune in Estetica Dentara, folositoare pentru studentii de la Facultatile de Medicina Dentara din tara cat si celor care isi doresc sa afle mai multe despre estetica dentara. Experienta si grija fata de pacienti il recomanda pe medicul Florin Lazarescu, care este in acest moment imaginea Blend-a-med, si o persoana de incredere la care a apelat si actrita Ada Condeescu, a carei imagine se afla pe coperta cartii.


Mai mult ca sigur v-am starnit interesul cu privire la sanatatea orala, asa ca intrebarea mea este: voi cand ati fost ultima oara la medicul dentist? Daca nu mai tineti minte, ori aceasta vizita s-a intamplat cu mult in trecut, atunci cu siguranta nu mai trebuie sa amanati programarea la cabinet! In cadrul Clinicii Trident veti descoperi instrumente si materiale moderne, aparate performante si seriozitate din partea medicilor care vor acorda maxima atentie tuturor problemelor de ordin stomatologic pentru ca imediat ce veti parasi cabinetul, totul sa fie perfect! Daca inca mai aveti indoieli, nu ramane decat sa va invit sa rasfoiti pagina online Trident si sa aflati singuri serviciile de care va puteti bucura in cadrul clinicii cu cele mai bune recomandari :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu