sâmbătă, 27 iunie 2015

Intra si tu in lumea Bakugan!

Nu putem uita cu usurinta seriile animate din copilarie, productii japoneze care ne-au incantat atat prin personajele deosebite cat si printr-o grafica aparte incat parea totul foarte realist. Cu aceste serii animate am crescut si nu ne placea deloc sa pierdem niciun episod pentru ca atunci nu mai aveam ce comenta la scoala cu ceilalti colegi care si ei erau urmaritori infocati. Japonezii au facut furori in intreaga lume cu aceste seriale cu multe episoade unde ai parte de diferite actiuni interesante, de personaje venite de pe alte planete cu puteri deosebite si infatisari ciudate. Insa subiectul serialului fascineaza pe orice copil si il face sa stea atintit in fata televizorului pana la terminarea episodului. Tin minte multe din aceste serii printre care Sandi Bel, Sailor Moon, Hello Kitty, Dragon Ball, Pokemon si faimosul Bakugan. Toate aceste serii animate au fost foarte vizionate de majoritatea copiilor si dornici de a avea orice mica jucarie, sau poster cu personajele acestor serii.


Japonezii au inceput mai intai cu desene si benzi desenate apoi ulterior au facut prima animatie dupa care in scurt tip s-a ajuns la desenele animate de astazi care au acaparat intreaga lume si care se vand foarte repede. S-au facut si foarte multe jocuri ce se pot juca online in care apar aceste personaje chiar si altele noi. Sunt jocuri cu o grafica exceptionala care sunt foarte atractive si care te fac sa le joci fara incetare. Mi s-a intampat si mie de foarte multe ori sa incep un astfel de joc si sa ma capteze foarte tare. Ma bucur ca exista site-uri de jocuri in care ai o varietate mare de jocuri pe care poti sa le selectezi si sa le joci cat de mult vrei tu, de multe ori poposesc la jocurile cu personaje din desenele animate japoneze si particip si eu in felul acesta la aventurile lor palpitante unde am avut surpriza sa ma descurc chiar foarte bine. Aceste jocuri sunt de fapt pentru toate varstele si fiecare poate sa isi aleaga jocul preferat pe care sa il joace de cate ori doreste. 


Ca sa vorbesc despre o serie animata preferata ramane cea cu Bakugan, m-a atras avetura acestei serii, personajele care se trezesc dintr-o data antrenate intr-o lupta care nu este a lor, in care nu vor folosi forta sau niste tehnici speciale de lupta ci se vor folosi de un set de carti de joc pe care trebuie sa le aleaga in functie de puterea fiecareia ca sa poata castiga o lupta si in felul acesta sa isi ajute niste prieteni din spatiu care au nevoie de ajutor pentru a se putea intoarce in lumea lor. Imi plac mult povestile, oarecum fantastice, care iti descriu o lume imaginata de pe o planeta inexistenta unde fiintele de pe ea arata cu totul diferit avand energii si puteri deosebite care ii fac foarte speciali si diferiti de noi oamenii care parem incantati de modul lor diferit de vietuire. Dan si prietenii lui sunt gata sa faca tot ce le sta in putere ca sa vina de hac personajelor negative ca lumea bakuganilor sa fie salvata si recuperata de simpaticele creaturi care o locuiesc.    

Un comentariu: