duminică, 28 iunie 2015

Sunday Post

Hello ladies! Nu stiu cum este la voi, dar aici, vremea este pur si simplu oribila! Ai zice ca este toamna si nu sfarsit de Iunie! Nu stiu sa fi avut vreodata un an atat de capricios din punct de vedere meteo... Mi-as fi dorit sa ma pornesc o fuga catre mare pentru ca in lunile de vacanta, nu voi mai putea ajunge. In doar doua saptamani voi pleca spre Belgia din nou, si da, imi doresc sa ajung acolo pentru ca de aceasta data voi ajunge intr-o alta zona, alt oras si cu siguranta voi sti sa profit de escapada pentru a-mi achizitona diferite produse cosmetice si vizita orasul la pas, pentru a descoperi locuri frumoase si oameni noi.

Mi-am pregatit deja si cateva carti de luat cu mine pentru a ma delecta in acele ore in care voi ramane singura pentru ca mama mea va fi plecata la munca, iar printre preferate se afla continuarile seriei Shatter Me si Insurgent, dar am mai adaugat in geanta si Maestrul si Margareta si Muntele Vrajit, pe care le incepusem candva in perioada liceului dar nu am avut timp sa le finalizez. Dar niciodata nu e prea tarziu, asa-i? Am descoperit o serie de bloguri interesante in ultima perioada pe care de asemenea mi-am propus sa le citesc si sa ma abonez la ele, si mai am pe langa acestea, si alte manuale pentru ultimul an de facultate (oh, la anul termin si eu in sfarsit cu scoala!). Am multe planuri de dus pana la capat, si nu am de gand ca aceasta vacanta petrecuta pe pamant belgian sa imi dea peste cap ordinea lucrurilor sub nici o forma!

Mi-am propus ca in sfarsit sa imi "tunez" iarasi blogul. M-am tot invartit pe net in cautarea unei teme noi, mi-am pus in ordine ideile, preferintele si in sfarsit pot spune ca am gasit ce mi-am dorit. Urmeaza sa achizitionez tema finala in urmatoarele zile si sa o pun in functiune, asa ca de veti descoperi ca totul arata haotic pe aici, sa stati linistiti, pentru ca se lucreaza intens pentru o mai buna vizibilitate a blogului si ordine in gadget-uri etc.
Abia astept si eu sa vad rezultatul final, si va mai spun doar ceva rapid inainte sa plec la o plimbare prin parc: maine se anunta concurs doamnelor! Daca nu v-ati pregatit geanta pentru plaja, atunci o voi face eu, dar mai multe nu va mai soptesc! Ne vedem luni pe blog cu surpriza mea! V-am pupat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu