sâmbătă, 4 iulie 2015

Asistenta financiara pentru o afacere de succes!

Aud adesea la televizor si pe la munca vorbind colegii cuvantul audit. Nu cunosc detalii despre contabilitate, finante si alte chestiuni similare, insa o vaga idee despre ce ar putea insemna toate acesta tot am. Dar de ce este acest audit atat de important si in primul rand, de ce are o sonoritate atat de puternica ce ii face pe unii sa tremure de frica? M-am interesat si am participat la o discutie super interesata despre acest domeniu in trecut, cand am avut placerea de a participa la cateva seminarii destinate persoanelor calificate in domeniul de finante, si astfel ca mi-am putut gasi raspunsul la intrebarile mele. Consultanta financiara este foarte importanta, mai ales pentru cei ce isi doresc sa isi puna pe picioare o afacere pornita din banii proprii.

Facem adesea compromisuri, insa cand este vorba de a ne vedea visul devenit realitate, devenim cu mult mai atenti la ceea ce urmeaza sa se intampla odata "angajati" in aceasta aventura din care putem iesi fie invingatori fie pierzatori. Sfaturile unei firme de contabilitate trebuie luate in considerare pentru ca nimeni si nimic sa nu interfereze cu planurile noastre, din acest motiv, un birou de contabilitate Bucuresti si-a pregatit cei mai buni experti in domeniul financiar pentru a oferi consiliere de durata tinerilor intreprinzatori.


Asistenta in organizarea activitatii contabilicesti ne este de mare ajutor atunci cand nu cunoastem detaliile serviciilor fiscale, asadar, gasirea unui expert in domeniu este prioritara pentru a avea contact permanent cu legislatia in vigoare si cele mai noi solutii de imbunatatire a resurselor financiare si de personal, intrucat, asistentul financiar din cadrul firmelor specializate in auditul financiar si fiscal, nu se limiteaza doar la tinerea in evidenta a banilor ce intra si ies din afacere, ci si de cautarea de personal calificat si tinerea in frau a intregii activitati. Din punctul meu de vedere, consultanta financiara este mai mult decat necesara pentru ca afacerea personala sa dea rezultate optime. O afacere de succes necesita implicarea activa a tuturor angajatilor cat si a expertilor pentru a gasi ajutor si salvare atunci cand lucrurile nu merg spre bine. Gasirea punctelor slabe si solutionarea problemelor este prioritara, asadar, auditul financiar este un ajutor bine venit atunci cand se doreste punerea in evidenta a principalelor obiective si trasarea directivelor pentru un eficienta si stabilitate.
Atunci cand imi voi deschide si eu cabinetul meu, voi apela cu siguranta la ajutorul expertilor, pentru ca imi doresc sa am ajutor calificat care sa ma ajute sa inteleg cum trebuie sa actionez pentru ca totul sa fie ok.

Un comentariu: