sâmbătă, 18 iulie 2015

Tranzactionare de obligatiuni cu SafeCap Investments Limited

Care sunt beneficiile trading-ului online? In urma cu ceva timp as fi crezut ca nu mai exista alte modalitati de a beneficia de un venit suplimentar de acasa, insa am aflat de trading si am inceput sa imi largesc putin orizonturile in ceea ce priveste economia. Nu stiam prea multe despre tranzactionarea de obligatiuni si nici nu stiam pe ce platforme sa ma bazez in cazul in care as fi inceput sa lucrez in acest domeniu. La un moment dat am aflat de SafeCap Investments Limited. Cine sunt cei de la SafeCap Investments Limited si cu ce se ocupa? Ei bine, aceasta companie este specializata in trading-ul online, astfel incat ei sunt recomandati la nivel international ca fiind unii dintre cei mai buni brokeri. 


De asemenea, SafeCap Investments Limited sunt detinatorii Markets.com, ceea ce le da un plus la reputatia pe piata de obligatiuni. Obligatiunile, la fel ca actiunile, sunt titluri care pot fi afisate la bursa. Acestea insa nu sunt nelipsite de riscuri. La fel ca in multe alte cazuri, obligatiunile sufera si ele modificari majore in ceea ce le priveste valorile, in functie de mai multi factori economici. Spre exemplu, dobanda! Cu cat dobanda creste sau scade, valoarea obligatiunii va evolua in functie de directia dobanzii. Este un domeniu foarte greu de inteles si nu prea iti permiti sa gresesti in astfel de situatii, intrucat este vorba de foarte multi bani la mijloc, iar banii nu cresc in copaci pentru a fi jucati ca la jocurile de noroc. De aceea, foarte multi investitori aleg sa folosească serviciile brokerilor, fiind mult mai sigur si mai bine pentru cei care vor sa investeasca un ban fara grija ca l-ar putea pierde.

Economia este un domeniu foarte complicat, insa odata ce ajungi sa ii cunosti toate secretele si inveti sa mai si pierzi, pentru ca nu vei putea castiga intotdeauna, vei sti sa investesti cu adevarat intr-un titlu de valori. Dovada ca foarte multi dintre investitori sunt incepatori o reprezinta faptul ca multi nu sunt constienti de riscurile la care se expun in clipa in care tranzactioneaza fara ajutor profesional, cum ar fi cel de la SafeCap Investments Limited.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu