vineri, 31 iulie 2015

Tu cate sacrificii crezi ca poti sa faci pentru a ramane frumoasa?

Noi femeile, nu suntem niciodata multumite de nimic. Fie ca este vorba de outfit, de locul de munca sau de mancarea din farfurie, mereu avem cate ceva de obiectat. Dar ceea ce ne displace cel mai mult, este corpul nostru. Vrem ori nu sa recunoastem, nu suntem pe deplin multumite de felul in care aratam, iar acest lucru este vizibil. Acceptarea defectelor este dificila, astfel ca decat sa invatam sa ne iubim asa cum suntem naturale, uneori, ne complace in situatia in care ne aflam. Atunci cand regimul alimentar haotic, stresul si imaginea din oglinda nu mai reflecta realitatea, ajungem sa cerem sfatul specialistilor pentru imbunatatirea fizicului, dar parerea mea este ca nu este nevoie decat de echilibru si o gandire pozitiva pentru ca lucrurile sa se remedieze. Vointa este cea care ne ajuta sa ne imbunatatim stilul de viata cat si modul in care ne percepem defectele corpului. Consider ca operatia de liposuctie nu este necesara decat in momentul in care iti doresti cu adevarat sa renunti la obiceiurile proaste care ti-au afectat viata si corpul. O operatie de asemenea amploare, nu trebuie considerata ca fiind solutia impotriva obezitatii sau a unui corp fara defecte, intrucat, parcurgerea unui regim adecvat si o rutina la sala, sunt necesare pentru ca grasimea ce a fost inlaturata, sa nu se depuna la loc. In acest sens, interventia chirurgicala si chinul post-operatoriu nu au avut nici o relevanta.

Daca intr-adevar este necesara interventia bisturiului pentru a corecta defectele pe care nu le doresti, atunci este cel mai bine sa apelezi la un doctor cu experienta vasta in domeniu, iar astazi vin cu o recomandare pentru voi! Dr. Albu, este Medic Primar in Chirugie Plastica, Estetica si Microchirurgie Constructiva, si unul dintre cei mai buni specialisti din Romania, responsabil cu reconstructia partilor moi in afectiunile traumatice si oncologice ale extremitatilor. Dr. Emanuel Albu a publicat in anul 2014 la Editura Universitara „Carol Davila” monografia Reconstructia Partilor Moi ale Extremitatii Inferioare, si acceptat ca bursier in cadrul Universitatii Pennsylvania. In acest moment, ocupa pozitia de membru al Clinicii de Chirurgie Plastica a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti si este coordonatorul “Subprogramului de reconstrucție mamara după afectiuni oncologice prin endoprotezare” la nivelul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. 


Asadar, daca luati in considerare o eventuala operatie estetica pentru infrumusetare corporala sau reconstructie, sfatul meu este sa va interesati in prealabil despre ce este vorba, care sunt beneficiile unei astfel de interventie dar si riscurile pe care implica. Luati legatura doar cu un medic specialist cu un bagaj de cunostinte bogat si luati impreuna decizia, nu inainte de a avea certitudinea ca dupa operatie, veti fi dispusi sa faceti mici sacrificii pentru a va mentine frumoase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu