duminică, 17 ianuarie 2016

Nou la chioscurile de ziare!

Buna dragilor! A trecut ceva timp de cand nu am mai cumparat ziare/reviste. Cand eram in liceu, nu pierdeam nici un numar al revistelor mele preferate, iar daca unele editii aveau alaturi si insertii sau cadouri, cu atat mai putin aveam sa pierd aceasta ocazie de a le cumpara. Cu timpul insa, am devenit mai selectiva si pretentioasa, astfel ca am renuntat la acest obicei, si am incercat pe cat posibil sa imi cumpar doar acele reviste care intr-adevar imi sunt folositoare sau care urmeaza acelasi tipar, si realizeaza numere atractive si articole interesante. Recent insa, am inceput sa cumpar si ziare si reviste care ofera cadou si carti, pentru ca le consider o achizitie inteligenta! Unele carti vin astfel, cu un pret mult mai accesibil si intr-un numar mare, asadar, nu va mai trebui sa pierd timpul prin librarii sa le gasesc la reducere/discount. Am vrut sa scriu despre asta pentru ca maine, alaturi de ziarul Libertatea, vom putea gasi Al cincilea val de Rick Yancey la toate chioscurile de ziare din tara! Asta da veste buna pentru book lovers! Si desigur ca saptamana viitoare, urmatorul volum va fi si el disponibil la aceasi pret! Daca nu sunteti familiarizati cu aceasta serie de carti, iata cateva detalii care sper sa va fie de ajutor si sa va indrume sa le cumparati:

O invazie extraterestră distruge omenirea în patru Valuri succesive de nenorociri. Dar Al Cincilea Val este cel mai periculos, pentru că de data asta puţinii pământeni rămaşi în viaţă nu ştiu nici măcar ce îi ameninţă, cu atât mai puţin cum să înfrunte pericolul. Cassie, o adolescentă curajoasă de 16 ani, are o singură dorinţă: să îşi salveze frăţiorul – iar pentru asta nu se dă în lături de la nimic.  Înaintea atacului, Ben Parish era un băiat obişnuit, dintr-un liceu obişnuit. Acum este soldat şi se vede obligat să aleagă între a avea încredere şi a deznădăjdui, între a se supune şi a se răzvrăti, între a-şi face datoria şi a-şi salva prietenii, între viaţă şi moarte.

Romanul lui Rick Yancey este diferit de orice carte sau film despre extratereştri la care vă puteţi gândi. Al Cincilea Val este cu mult mai înspăimântător. Poate pentru că pare atât de plauzibil. Mai aproape de noi decât am vrea să credem. Un roman fascinant, îndrăzneţ, o capodoperă a SF-ului modern. „Fascinant şi original, Al Cincilea Val este un roman-tsunami care te prinde şi nu-ţi mai dă drumul. O poveste post-apocaliptică despre o invazie extraterestră, cu o eroină inteligentă şi vulnerabilă în mijlocul acţiunii.“


Al Cincilea Val al invaziei extraterestre care a lovit Pământul face ravagii printre puţinii oameni rămaşi în viaţă: „nu Ceilalţi au inventat moartea; ei doar au perfecţionat-o“. Un hotel părăsit, ros de şobolani şi de frigul unei ierni aprige, nu poate fi o ascunzătoare bună pentru grupul de tineri supravieţuitori care au reuşit să rămână împreună. Cineva trebuie să rişte plecând în căutarea unui loc sigur, chiar dacă asta ar însemna să nu-şi mai vadă prietenii niciodată. Pericolele care îi pândesc aici sunt multe şi imprevizibile. Cine s-ar gândi că o fetiţă de 5 ani salvată de la îngheţ ar putea pune în primejdie viaţa tuturor?

Marea nesfârşită, cea de-a doua parte a trilogiei lui Rick Yancey, e o lectură care nu se parcurge decât cu sufletul la gură; ca un meci de şah unde tensiunea dintre cei doi jucători zbârnâie în permanenţă şi e gata să explodeze în orice moment.

„Un roman SF grandios plin de tot romantismul, acţiunea şi suspansul pe care ţi le-ai putea dori.“ 

Sper va v-au fost de folos aceste informatii! Puteti gasi incepand de maine primul volum al seriei la pretul de 19.99 de lei , alaturi de ziarul Libertatea! Spor la citit!


3 comentarii:

 1. Hmm mai facut curioasa... genul acesta de filme imi place...iar din descrierea ta vreau si cartile <3

  RăspundețiȘtergere
 2. Thanks for your share . I like your article.

  RăspundețiȘtergere
 3. Interesting! I'm your new GFC follower # 966 ^ - ^

  www.beautywithterri.blogspot.it

  RăspundețiȘtergere