marți, 31 mai 2016

Cum sa devii un antreprenor de top ca Adrian Mazilu

In general, nu ma dau in vant dupa trading-ul online si tot ce tine de piata de capital sau investitiile pe piata financiara din mediul virtual, insa nu pot sa neg faptul ca de multe ori m-am gandit la o noua modalitate de a face bani. Omul de afaceri Adrian Mazilu a observat ca in natura sa exista o trasatura ce ii permite sa vanda in mediul virtual si sa fie un foarte bun in ceea ce face. Astfel, Adrian Mazilu a ajuns intr-un timp relativ scurt sa conduca o echipa de 100 de persoane care au un singur scop: sa vanda pe piata de capital si sa convinga clientul ca are nevoie de acel produs.


Despre Adrian Mazilu, om de afaceri si vanzator

Am stat si am citit putin despre acest Adrian Mazilu si am ajuns la concluzia ca omul acesta si-a atins scopul in viata prin indeplinirea misiunii lui de a deveni un trader. Am numai cuvinte de bine la adresa acestui individ pe nume Adrian Mazilu, astfel incat nu pot decat sa il iau drept un model de urmat. Ambitia si perseverenta l-au facut unul dintre cei mai buni din domeniul sau. Povestea lui Adrian Mazilu a inceput ca un simplu vanzator intr-o societate, insa ambitia si convingerea acestuia l-au ajutat sa ajunga printre primii, devenind astfel un intreprinzator, avand un parteneriat pe piata de capital din tara. 

Drumul spre succes al lui Adrian Mazilu

Adrian Mazilu considera ca succesul lui in trading nu trebuie lasat in umbra, de aceea el isi invata toti colegii si cei 100 de oameni cu care lucreaza secretele sale. Munca in echipa si invatatul reprezinta doua calitati foarte importante pentru a excela in investitiile financiare din piata de capital, iar drept exemplu il avem pe insusi omul de afaceri si vanzatorul care a reusit sa mobilizeze intr-un timp foarte scurt o echipa de 100 de persoane. In principiu, piata de capital este o zona destul de riscanta in care sa investesti, insa cu un vanzator bun, experimentat si sigur pe ceea ce face poate sa convinga o multime de clienti ca produsul pe care acesta il vinde poate fi foarte util, iar ca investitia clientului nu este in zadar. 

M-am interesat de foarte multe ori despre piata de capital insa este un domeniu care ma depaseste, dar am privit aceasta zona economica intotdeauna cu ochi frumosi, deoarece piata de capital poate sa asigure un trai satisfacator. Mai mult de atat, investitiile din piata de capital pot genera un venit atat de bun incat activitatea de trader poate deveni mai mult un stil de viata. Adrian Mazilu a observat oportunitatile si a transformat o perspectiva de viitor intr-un vis devenit realitate, ba chiar un stil de viata. Ceea ce il recomanda pe Adrian Mazilu, in prezent, este seriozitatea de care a dat dovada de-a lungul timpului in domeniul in care lucreaza, fiind un foarte bun trader din piata de capital din Romania. Rata succesului se remarca in numarul de tranzactii facute si increderea sporita pe care a dobandit-o din partea clientilor satisfacuti.

2 comentarii: