joi, 4 august 2016

Operatii ieftine pentru marirea buzelor

Pentru unii marirea buzelor este o operatie tabu, dar astazi operatiile estetice devin din ce in ce mai populare in randul persoanelor care vor o schimbare in viata. Operatiile estetice nu sunt intotdeauna ieftine, tocmai de aceea trebuie sa se faca o selectie a celor mai bune clinici. La clinica Zetta gasim unii dintre cei mai buni chirurgi plasticieni care ofera o noua perspectiva asupra frumusetii exterioare. Preturile sunt super avantajoase, iar echipa este devotata muncii si ofera cele mai bune conditii. Una dintre cele mai cunoscute tehnici de marire a buzelor este prin injectarea cu acid hialuronic. Marirea buzelor prin injectare cu acid hialuronic este foarte eficienta, deoarece acidul hialuronic este o substanta naturala care se regaseste in organismul uman.
M-am uitat la preturile pe care le au doctorii clinicii Zetta si am ramas uimita de ele, intrucat sunt avantajoase si permit multor persoane sa apeleze la operatii estetice. Pentru marirea buzelor, pretul operatiei la dr. Dragos Zamfirescu costa 1.200 - 1.700 euro (2-3 sedinte). Preturile accesibile claseaza clinica Zetta printre cele mai bune clinici de chirurgie plastica din Romania. Am mai auzit in trecut de profesionalismul echipei clinicii si am fost inca de atunci impresionata de rezultatele foarte bune pe care le au doctorii in urma operatiilor. Marirea buzelor prin injectare cu acid hialuronic este o tehnica folosita foarte des in medicina occidentala. Consider ca operatiile estetice pentru marirea buzelor nu distrug infatisarea unei persoane, ci din contra, o ajuta sa capete incredere in sine. 

Am vrut din curiozitate sa vad cum arata pacientii clinicii Zetta dupa o operatie de marire a buzelor prin injectare cu acid hialuronic, de aceea am accesat galeria foto a doctorului Ion Zegrea. Rezultatele sunt uimitoare, iar buzele pacientelor sunt mult mai frumoase ca inainte. Pacientii sunt de asemenea foarte multumiti de rezultate si recomanda cu incredere clinica Zetta. In ceea ce ma priveste, consider ca Zetta este una dintre cele mai bune clinici din tara si ofera cele mai bune operatii estetice, la preturi accesibile. Daca si dumneavoastra considerati ca a venit vremea sa va faceti o schimbare de look, apelati cu incredere la echipa de chirurgi plasticieni ai chirurgiei Zetta.

Un comentariu: