duminică, 30 octombrie 2016

Cum sa porti o salopeta

De ce este important sa alegi o salopeta de lucru, in locul hainelor obisnuite? Pentru ca o salopeta de calitate, impiedica patrunderea substantelor nocive pentru piele, si a murdariei prin tesatura, asadar, esti protejat de factorii externi care iti pot pune in pericol sanatatea si integritatea hainelor tale. Este foarte comod sa lucrezi in hainele in care te simti cel mai bine si care nu iti limiteaza foarte mult actiunile, dar cel mai bine ar fi sa alegi o salopeta de lucru dintr-un material rezistent, pe care sa o poti purta in fiecare zi la serviciu. Nu doar mecanicii auto sau lucratorii de pe santier au nevoie de salopete si echipament corespunzator, ci si cei care lucreaza intr-un mediu care poate provoca daune permanente vestimentatiei. 

Intre anii 1920 - 1930, salopetele si pantalonii de lucru din denin, au cunoscut cea mai mare popularite in America si peste hotare, devenind astfel piesa pe care toti lucratorii o preferau si purtau la job. Peste ani, pe masura ce jeansii au inceput sa cunoasca si alte intrebuintari si sa fie preferati de catre toate categoriile de varsta ca si piesa vestimentara fashion, salopetele de lucru au fost inlocuite cu cele pe care le cunoastem si astazi. Bumbacul a ramas materialul de baza pentru crearea acestor piese vestimentare, iar preturile si modelele au cunoscut o diversificare, datorita cresterii numarului de domenii de utilizare. Comparand preturile pentru hainele de zi cu zi si cele ale salopetelor si halatelor pentru lucru, veti putea observa ca este mai avantajoasa achizitionarea unei salopete. Cu ajutorul unei salopete de lucru ieftine, veti putea face economii, si activitatile zilnice se vor desfasura normal, fara grijile constante ca anumite obiecte va pot strica hainele cele mai bune. Salopeta va poate fi de ajutor si pentru treburile casnice, asa ca nu ar strica sa aveti una la indemana ca sa va puteti curata gradina si repara masina fara a sta mereu cu gandul la petele de pamant sau de ulei. Salopeta poate fi purtata  la alegere peste haine normale, sau peste o alta uniforma de serviciu daca este necesar.

Puteti alege dintr-o mare varitate de culori si modele, si daca lucrati intr-un domeniu in care aveti nevoie sa va faceti cu usurinta identificat, atunci o salopeta cu un logo al firmei sau realizata dupa un anumit tipar, va poate veni in ajutor. Aveti grija de bunurile voastre si de sanatate, purtand o salopeta de lucru sau de protectie!

Un comentariu: