luni, 28 noiembrie 2016

Elixirul "campionilor"

Nu este o noutate cand va spun ca noi romanii suntem campioni la multe lucruri. Campioni la taiat lemne, campioni la mancat seminte, campioni la spus cuvinte urate, dar mai presus de toate, campioni la baut. Cum adica, voi nu stiati? In ce lume traiti, oameni buni? Iata ca exista o specie de oameni, numita romani, care sunt cunoscuti pentru faptul ca se intrec cot la cot cu rusii in consumul de bauturi alcoolice. A se constata faptul ca nu toti se trag din aceeasi samanta, insa nu cred ca exista vreun roman care sa nu aiba vreo slabiciune in materie de bauturi alcoolice. Pana si cei mai rezistenti recunosc faptul ca beau din cand in cand cate un paharel de Stalinskaya.


In Romania doar cei puternici consuma Stalinskaya. Spun acest lucru pentru ca insasi sloganul bauturii exprima acest lucru: "Pentru cei puternici". O bautura care se adreseaza doar celor puternici, nu? Romanii reprezinta un popor foarte destept, puternic si harnic, iar bautura a facut si face parte in continuare din "patrimoniul" national, pentru ca nu exista roman care sa nu fi baut vreodata "tuicomicina" sau o "blonda" cu prietenii. Dar aici nu va vorbesc despre bere, nici despre batrana tuica romaneasca, ci va scriu despre Stalinskaya, una dintre cele mai renumite bauturi din tara.

Nu cred ca v-am spus pana acum, insa Stalinskaya se numara printre preferintele celor mai puternici romani inca de acum 20 de ani, datorita formulei sale exceptionale. Preparată conform unei rețete tradiționale rusești, STALINSKAYA Vodka este recunoscută pentru tăria gustului, pentru rigoarea selecției materiilor prime și îmbunătățirea constantă a procesului de producție și a tehnologiei folosite. Încă de la lansare, sub sloganul „Pentru cei puternici”, STALINSKAYA este alături de cei care care au curajul să riște pentru a transforma orice încercare într-o victorie, de cei al căror succes este alimentat de tăria de caracter”. Marca aniversează anul acesta 20 de ani pe piața din România.


As putea spune ca vodka Stalinskaya este de asemenea o bautura pentru cei rafinati, deoarece aceasta se adreseaza atat persoanelor dintr-un cadru mai festiv, cat si persoanelor libere la petreceri. Nu o sa va mint, am incercat si eu putin din acest elixir al "campionilor" si am fost incantata sa descopar ca este o bautura foarte speciala, insa foarte tare. Pentru mine a fost o schimbare, un lucru nou care merita incercat. Pahar dupa pahar, sau shot, dupa cum il numesc cei din generatia mai tanara, iar lumea mea a devenit un loc mai "frumos". In mod ironic, Stalinskaya m-a ajutat sa realizez cat de important este consumul de bauturi alcoolice in viata romanilor. M-a ajutat sa evoluez ca persoana in plan personal, deoarece mi-am dat seama care este limita mea atunci cand consum alcool. Noi nu consumam orice produs care ne cade in mana, deoarece suntem selecti si niste campioni desavarsiti. Nu ne permitem sa ne facem de ras cu marci din strainatate care nici macar nu ofera senzatia unei bauturi autentice. Asadar, noi o sa ramanem fideli in continuare sticlei de Stalinskaya si o sa dovedim intotdeauna ca suntem campioni la mai multe, nu doar la baut si spart semintele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu