miercuri, 9 noiembrie 2016

Recomandare de film - In Your Eyes

De ceva timp, nu mai reusesc sa fac nimic productiv. Am tot incercat sa scriu recenzii, si nu a mers. Apoi mi-am zis ca poate cititul are sa ma ajute sa ies din starea aceasta de amorteala care a pus stapanire pe mine, dar nici asa nu am reusit sa obtin un rezultat. Nu stiu ce se intampla, insa cred ca in principal, starea mea se datoreaza faptului ca nu mai este vara. Tanjesc dupa acele zile insorite si toride, si as da orice la schimb pentru o singura zi calduroaza, in care sa pot sta pe plaja, fara griji, telefon sau documente. Am putea sa ii spunem post summer depression, nu? Toata saptamana aceasta am stat pe internet si m-am pus la curent cu noutatile dar nu am descoperit nimic interesant, insa am gasit cateva filme foarte reusite! Atumci cand am putin timp liber, intru pe Youtube si caut trailerele pentru cele mai noi filme. Nu caut ceva anume, ci este doar un obicei pe care l-am "imprumutat" de la iubitul meu.

Astazi, ca de obicei, mi-am pregatit o gustare, am pornit Youtube-ul, am setat autoplay, si am cautat cateva melodii, si printre ele, s-a strecut una de care m-am indragostit pe loc! Dar nu melodia este importanta aici, ci filmul care are aceasta melodie in tracklist, si pe care vi-l recomand, recomand, recomand! Se numeste In Your Eyes, aparut in anul 2014 si este o poveste de dragoste interesanta si energica. Dylan si Rebecca locuiesc in state diferite, si nu se cunosc. Inca din copilarie au stiut ca sunt diferiti de restul copiilor, dar nu au stiut ce anume ii diferentiaza, sau de ce au aceste viziuni zilnice. Au putut sa priveasca unul in viata celuilalt fara sa stie, sa fie alaturi unul de altul in cele mai importante momente, si totusi, nici unul dintre ei nu stie ce anume ii leaga, sau daca ceea ce ei vad, este realitate sau vis. Momentul in care cei doi in sfarsit realizeaza ca nu sunt nebuni si ca nu si-au inchipuit nimic, este ca o revelatie. O poveste de dragoste si o prietenie frumoasa incepe sa se infiripe intre cei doi in ciuda distantei, insa vietile lor sunt complicate. Vocile lor incep sa devina din ce in ce mai puternice, si din acest motiv, lucrurile pot deveni complicate daca nu se vor opri la timp. V-a fi conexiunea lor oprita, sau vor reusi sa depaseasca bariera invizibila care ii impiedica sa se cunoasca? Va las mai jos trailerul acestui film care sper eu sa fie pe plac :)


Sper sa va placa recomandarea mea de film, si astept sa imi spuneti care a fost parerea voastra despre el! Este o poveste de dragoste altfel, si nu stiu cat de mult o sa va prinda, dar cu siguranta este un film care are parte de prea putina cunoastere, si chiar merita sa fie vazut si apreciat! Mie personal, mi s-a parut deosebit, iar actorii au jucat impecabil rolurile celor doi protagonisti. Pe Zoe Kazan o mai puteti urmari si in filmul Ruby Sparks sau The Pretty one! Vizionare placuta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu