joi, 23 februarie 2017

3 motive pentru care firmele apeleaza la serviciile de externalizare IT

Nu este prima data cand vorbesc despre solutii IT de la Koding.ro personalizate pentru optimizarea business-ului, si cred ca si voi ati reusit sa intelegeti de ce imi doresc sa abordez din nou acest subiect. Daca nu, atunci vom pune in evidenta principalele motive pentru care iti recomand sa apelezi la serviciile de consultanta IT!


1. Reducerea cheltuielilor
Externalizarea IT presupune predarea anumitor task-uri unei companii care ofera solutii IT personalizate. Prin acest pas, se elimina angajarea unui personal numeros si investirea in aparatura si echipament special. In acest mod, nu vei mai fi nevoit sa realizezi un departament de IT, ci sa economisesti spatiu, timp si resurse pentru alte departamente mai importante. Toate informatiile cu privire la statusul afacerii, vor fi stocate si prelucrate de catre firma de IT pe care ai ales-o sa te ajute.

2. Consultanta IT. Prin consultanta IT se ofera o imagine clara asupra problemelor pe care firma le intampina in domeniul cibernetic. Foarte multe firme si institutii apeleaza de multe ori la indivizi care au cunostinte precare in IT, iar aceasta este una dintre cele mai mari greseli pe care o pot face, insa intotdeauna exista „remedii” pentru alegerile neinspirate, nu? Koding.ro ofera consultanta IT la cele mai inalte standarde si analizeaza fiecare detaliu inainte de a veni cu o solutie pentru client. Este foarte important ca acest pas sa fie facut cu de-a amanuntul, deoarece orice mica scapare ar putea avea efecte extrem de negative asupra intregii firme .

3. Preturi mici. Koding.ro este o companie cunoscuta in domeniul IT pentru unele dintre cele mai mici preturi din tara. Nu a fost intotdeauna cunoscuta, insa de-a lungul timpului a ajuns sa capete notorietate pe piata datorita experientei si serviciilor de calitate. Preturile au multumit intotdeauna clientii, deoarece sunt avantajoase. Pe scurt, preturile sunt facute special pentru fiecare client.


Ca incheiere, ce pot sa va mai spun? Ei bine, trebuie sa va spun ca am avut parte de marturii ale unor clienti de-ai companiei Koding.ro si au fost foarte multumiti de cele mai multe solutii IT pe care le-au oferit. Asadar, daca si dumneavoastra conduceti o firma sau cunoasteti pe cineva care are probleme in domeniul IT si au nevoie de suport tehnic, recomand cu incredere Koding.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu