vineri, 8 septembrie 2017

Cand va decide sa poarte haina de manager…va scrie istorie!


In fiecare dimineata esti pregatita sa cuceresti toate orizonturile, insa ceva nu este bine? Doresti sa te impui, sa capeti respect si sa oferi incredere? Atunci, cu siguranta, trebuie sa imbraci haina managerului modern!

Imbraca haina de manager si scrie istorie!


Un studiu realizat in America a demonstrat faptul ca o femeie, aflata in functia de conducere, care imbraca costumul managerului obisnuit nu reuseste sa iasa in evidenta!

Pentru a scrie istorie, trebuie sa faci mai mult decat a imbraca o pereche de pantaloni si un sacou cu epoleti. Pentru a ramane o aparitie de neuitat, trebuie sa te indrepti catre purtarea hainelor unice, cu stil, moderne si, in acelasi timp, elegante. Prin urmare, poarta creatii vestimentare confectionate de catre un designer, deoarece poti realiza outfit-uri incantatoare care sa iti ofere individualitate si stil personalizat. De exemplu, poarta hainele create de designerul Womanland, creatiile fiind indeosebi unice si in pas cu ultima moda a momentului! Dupa cum se spune “haina il face pe om” tine cont ca femeile puternice nu se tem de riscuri si sunt deschise spre schimbare, chiar si de ar fi ea radicala! Orice tel poate fi atins, iar intalnirea cu el poate fi obtinuta incepand cu schimbarea stilului vestimentar!

Altfel, cum mai poti scrie istorie?

A fi un bun si apreciat manager, mai ales atunci cand vorbim despre femei, nu este o eticheta usor de obtinut! Chiar daca femeile sunt slab reprezentate atunci cand vorbim despre prezenta lor in randul managerilor, iata cum poti obtine tu o pozitie respectata si validata!
 • Fii atenta la nevoile angajatilor : ofera-le un mediu de lucru placut, dotat cu echipamente tehnologice de ultima generatie, dar si cu echipamante moderne de curatenie. De exemplu, poti opta pentru laptopuri noi, sisteme de supraveghere sau amenajarea interioara placuta. De asemenea, dotarea cu obiecte pentru curatenie este indispensabila. Ca sfat pentru tine, poti intra pe Arli.ro/cosuri-de-gunoi pentru a cumpara cosuri pentru gunoi in modele variate, odorizante pentru birou sau, chiar uscatoare de maini!
 • Asculta-i, intrucat poti castiga mult teren in ceea ce priveste increderea pe care ti-o vor acorda!
 • Argumenteaza-ti deciziile
 • Ofera suport!
 • Lauda cand este cazul!
 • Ofera recomense financiare sau non-financiare!

Esti pregatita sa scrii istorie?

2 comentarii:

 1. Very interesting blog, super photos. I like it, great post.

  Follow for follow? :)

  https://alexandarstanisavljevic.blogspot.rs/

  RăspundețiȘtergere
 2. Great post! I just found your blog and I love it :) I hope you're having an amazing Sunday!

  mfashionfreak♥blog

  RăspundețiȘtergere